Zakelijke Incasso

Zakelijke Incasso

Uw B2B en B2C Incasso-partner

Ben u geïnteresseerd in Zakelijke Incasso voor of in de regio Eindhoven? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner. Ons kantoor treedt landelijk op voor bedrijven of ondernemers in B2B en B2C-verband. Het is onze taak om ieder bedrijf een passende oplossing te presenteren. Incasso moet wat ons betreft altijd een verlengstuk zijn van uw bedrijf. Het moet passen bij uw behoefte alsook aansluiten bij uw bedrijfsfilosofie.

Start uw Zakelijke Incasso geheel gratis en zonder verborgen kosten. Is uw binnenlandse vordering of factuur € 250,- of hoger? En wordt er geen verweer gevoerd door uw debiteur? Dan verloopt onze Zakelijke Incasso No Cure No Pay Incasso.

Zakelijke Incasso

No Cure No Pay Incasso

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay in de minnelijke fase. Het dient te gaan om een binnenlandse vordering of factuur ten bedrage van € 250,- waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. Wij dragen in dat geval het risico. Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Hierdoor ontvangt u uw factuurbedrag of vordering volledig terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan. Hoe dan ook, uw debiteur betaalt onze kosten.

Vordering tot € 10.000,-

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u kosteloos stopzetten nadat de buitengerechtelijke incasso door ons beëindigd is. Wij dragen in deze gevallen het risico van het mislukken van een buitengerechtelijke incasso. Geen rendement betekent geen kosten. U heeft vervolgens ook geen verplichting tot een gerechtelijke incasso. De opdracht kan kosteloos worden stopgezet. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Vordering vanaf € 10.000,-

In het geval uw vordering of factuurbedrag hoger is dan € 10.000,- zijn wij gerechtigd een gerechtelijke incasso op te starten indien de buitengerechtelijke incasso niet geslaagd is. Normaliter wordt hiertoe ook zelf beslist door opdrachtgevers gelet op de hoogte van de vordering. Wegschrijven van de vordering is eigenlijk geen optie. Indien u onverhoopt toch eenzijdig de incasso wilt stopzetten, dan geldt dat u bij eenzijdige stopzetting de toepasselijke incassokosten en rente aan ons kantoor verschuldigd bent.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Zakelijke Incasso

Transparante Werkwijze

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden.

U wordt bij ons niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of verplicht abonnement.

Deurwaarder

Na afloop van de buitengerechtelijke incasso stellen wij u in de gelegenheid uw vordering via een gerechtelijke procedure alsnog geïncasseerd te krijgen. Bij vorderingen vanaf € 10.000,- zijn wij hiertoe automatisch gerechtigd. Vorderingen onder de € 10.000,- kunt u kosteloos laten stopzetten zonder verplichting tot gerechtelijke incasso. Kosteloze stopzetting is niet mogelijk bij vorderingen vanaf € 10.000,-

Klik hier voor maar informatie over dagvaardingsprocedures bij de kantonrechter (vordering tot € 25.000).

>> Incasso Indienen <<

  • Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord