Juridisch Advies

 

Weerlegging Verweer

Het komt voor dat uw klant het niet eens is met de incasso-vordering. Bijvoorbeeld omdat hij het bedrag te hoog vindt dan wel om juridische gronden uw vordering betwist. Maar ook als u zelf ook niet goed gepresteerd zou hebben of omdat er andere (betaal)afspraken gemaakt zijn.

Soms verbindt een klant conclusies aan zijn ingenomen positie. Zo kan betaling opgeschort worden dan wel verrekend worden. Het komt ook voor dat een tegenvordering wordt ingesteld, bijvoorbeeld omdat u volgens uw klant schade veroorzaakt hebt bij de uitvoering van uw werkzaamheden.

Indien u wilt dat JIG U als professioneel incassopartner vertegenwoordigt en namens U reageert op het verweer van uw klant, geldt een standaard uurtarief.

Supplemental Legal

Wilt u Juridisch Advies tegen scherp tarief? Voor veel bedrijven en instellingen is het financieel niet haalbaar om een bedrijfsjurist op de loonlijst te hebben. Met Supplement Legal van Juridisch Incassokantoor Geldrop heeft u betaalbare juridische ondersteuning binnen handbereik.

Beschikt u niet over een afdeling juridische zaken? Of wilt u juridisch advies inwinnen bij een gespecialiseerd incasso-jurist? Doe dan gerust een beroep op de juridische expertise van JIG.

Juridische Vraag

Eenvoudige juridische vragen worden kosteloos door JIG beantwoord. Voorwaarden is wel dat JIG uw vraag vanuit aanwezige expertise direct kan beantwoorden.

Wanneer u juridisch advies nodig hebt in wat meer complexe aangelegenheden, biedt JIG u een ervaren jurist of externe advocaat tegen betaalbaar tarief met betrouwbare tijdslijnen. Bent u op zoek naar een voorbeeld voor uw sommatie? Check dan de gratis te downloaden voorbeeldbrieven.

Transparante Tarieven

Is voor de juridische beoordeling van uw zaak uitvoerig onderzoek noodzakelijk, dan ontvangt u op voorhand een prijsopgave voor de gewenste juridische ondersteuning door JIG.

De zakelijke tarieven van JIG starten vanaf € 155,- excl. per uur. Voor inzet van aan JIG verbonden externe advocaten gelden afwijkende en nader overeen te komen tarieven.