Dekking Incasso

 

NL Dekking

Zoekt u als bedrijf of zelfstandig ondernemer een no-nonsense incassobureau gespecialiseerd in zakelijke invordering? Het maakt niet uit waar u als bedrijf in Nederland gevestigd of waar uw klant in Nederland woont dan wel gevestigd is. Onze juristen zijn actief in heel Nederland, binnen ieder gerechtelijk arrondissement. Buitenlandse incasso's doen wij niet. Evenals incasso's in opdracht van particulieren.

Betaalsituaties

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service. Bij JIG betaalt u geen dossierkosten, abonnementskosten of provisie. Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan.

No Cure No Pay is gekoppeld aan een negatief incasso-resultaat. Wordt er niets betaald door debiteur na onze interventie, dan kosten wij ook niets. 100% No Cure No Pay dus.

Maar soms is er wel een incasso-resultaat en zijn er kosten voor opdrachtgevers. Dat is afhankelijk van de betaalsituatie. Binnen onze incasso-dienstverlening onderscheiden wij een viertal betaalsituaties, waarvan No Cure No Pay er een is. Juridische werkzaamheden worden verricht tegen uurtarief.

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst.

Dit percentage geldt niet alleen voor de directe regio waar ons kantoor gevestigd is, maar ook daarbuiten. Overal in Nederland wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast om de meest efficiënte route te kiezen.

Regionale Incasso

Binnen onze dienstverlening onderscheiden wij Regionale Incasso van NL-incasso. Bij regionale incasso worden incasso's afgewikkeld waarbij opdrachtgevers binnen een straal van 30 kilometer van ons kantoor gevestigd zijn.

NL- Incasso betreft zakelijke incasso's van Opdrachtgevers die buiten regionale incasso vallen. NL-incasso neemt de laatste jaren sterk toe. Dit komt mede daardoor wij inmiddels landelijk opereren en daartoe een zeer uitgebalanceerd en betrouwbaar netwerk van Legal Partners hebben opgezet.

Legal Partners zijn advocaten, deurwaarders, recherchekantoren en juristen. Hierdoor kunnen wij iedere binnenlandse zakelijke vordering snel en effectief afwikkelen.

Plaatsnamen

Hieronder treft u een niet-limitatieve opsomming aan van incasso-gebieden waarbinnen Juridisch Incassokantoor Geldrop actief is.

Daarbij maakt het niet uit of u als bedrijf (MKB) of ondernemer (ZZP) in dat gebied gevestigd bent, dan wel dat u in dat gebied een vordering wilt innen tegen in aldaar gevestigde klant.

Zolang uw vordering maar gericht is tegen een bedrijf wat gevestigd is in Nederland en uzelf als bedrijf of zelfstandig ondernemer tevens gevestigd bent in Nederland. Vorderingen tegen particulieren worden vanaf juni 2024 niet langer door ons kantoor behandeld. U dient dan een B2B-vordering te hebben.

A

B

C

  • Cuijk
  • Culemborg

D

E


G


H

I

  • IJsselstein


K

  • Kaatsheuvel
  • Kampen
  • Kerkrade


L


M


N


O


P


R


S


T


U


V


W


Y

  • Ysselsteyn


Z