Overige Diensten


 

Pre Incasso

Voor sommige bedrijven gaat het direct inzetten van een incassotraject nog net een stap te ver. Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop heeft u in dat geval de mogelijkheid een pre-incasso te starten. Pre-Incasso betreft een laatste kosteloze waarschuwing aan uw klant, maar dan verstuurd door JIG.

Omdat JIG de sommatie op eigen briefpapier verstuurd en er bij niet-nakoming kosten aangekondigd zijn, is uw klant eerder geneigd alsnog tot betaling over te gaan. Deze incasso-benadering is een klantvriendelijke incasso-tool, bestemd voor gewichtige en/of vaste klanten die men liever niet kwijtraakt.


 

Supplemental Legal

Wilt u Juridisch Advies tegen scherp tarief? Voor veel bedrijven & instellingen is het financieel niet haalbaar om een bedrijfsjurist op de loonlijst te hebben.Met Supplement Legal van Juridisch Incassokantoor Geldrop heeft u betaalbare juridische ondersteuning binnen handbereik.

Beschikt u niet over een afdeling juridische zaken? Of wilt u juridisch advies inwinnen bij een gespecialiseerd incasso-jurist of advocaat? Doe dan gerust een beroep op onze ervaren juristen.

Wij geven onder meer juridisch advies over incasso en debiteurenbeheer, contracten, algemene voorwaarden en procedures.

Aan JIG verbonden (externe) advocaten verzorgen bijstand in meer complexe zaken dan wel bijstand in vorderingen boven de € 25.000,-.

 
 

Procederen

Hoewel onze incassojuristen er alles aan doen in de minnelijke fase resultaat te boeken, blijkt een gerechtelijke incasso soms een onvermijdelijk instrument om via de juridische weg alsnog betaling af te dwingen.

Bij JIG bent u niet verplicht om te procederen na afloop van een buitengerechtelijke incasso. Soms is doorpakken bij de rechter aan te bevelen, soms ontbreekt het aan opportuniteit of zijn de risico's gewoonweg te groot. JIG geeft u een eerlijk advies omtrent procederen.

 

Bemiddeling

Stuurt uw klant aan op een minnelijke oplossing, dan starten wij een bemiddelingstraject indien dit opportuun en haalbaar blijkt. Bij Bemiddeling dient er bij beide partijen de intentie te bestaan een gezamenlijke oplossing te bereiken waarmee de gang naar de rechter afgewend wordt. Het gaat hier niet om juridisch gelijk, maar om een passende oplossing die de angel uit een conflict haalt.

Met Bemiddeling worden kosten van rechtsmaatregelen en procedures bespaard en worden juridische risico's vermeden. Dit kan voor beide partijen een passende afdoeningsmodaliteit zijn. zeker bij ingewikkelde zaken waarbij beide partijen goede argumenten hebben.

 

Start Online Uw Incasso

 
 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven