Online Incassobureau

Online Incassobureau

100% No Cure No Pay

Online Incasso

MKB & ZZP Incasso

Uw Online Incassobureau

U zoekt een Online Incassobureau werkend op basis van No Cure No Pay? Juridisch Incassokantoor Geldrop is een landelijk opererend incassobureau voor zzp & mkb. Wij behandelen NL-vorderingen in B2B en B2C-verband. Wij kunnen iedere binnenlandse vordering namens bedrijven incasseren. Vorderingen vanaf € 250,- worden door ons op basis van No Cure No Pay geïncasseerd.

Waarom Online?

Om onze No Cure No Pay-dienstverlening aan te kunnen bieden, kunt u bij Juridisch Incassokantoor Geldrop enkel uw incasso online indienen. Dit heeft als voordeel dat er geen personeel vrijgemaakt hoeft te worden voor intake-gesprekken. Kantoorgesprekken blijken doorgaans tijdrovend en kostenverhogend. Bovendien zijn dit soort gesprekken zonder al te veel juridische meerwaarde.

Daarnaast willen steeds meer Ondernemers snel en eenvoudig hun vorderingen aan incassobureau’s uitbesteden, zonder daar al te veel energie in te steken. Ondernemers willen zich beperken tot hun core-business en slechts met enkele clicks hun factuur online indienen.

No Cure No Pay

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen van € 250,- en hoger en waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. Wij dragen in dat geval het risico. Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Hierdoor ontvangt u uw factuurbedrag of vordering volledig terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan. Hoe dan ook, uw debiteur betaalt onze kosten.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw debiteur niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering/factuur aan de rechter voor te leggen.
Indien u geen gerechtelijke procedure wilt, kunt u het dossier bij vorderingen tot € 10.000 na afloop van de buitengerechtelijke incasso kosteloos door ons laten sluiten.

Helder Incasseren

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden.
U wordt bij ons niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of verplicht abonnement.

  • Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.