Juridisch Advies

Juridisch Advies

Supplemental Legal

Wilt u Juridisch Advies tegen scherp tarief? Voor veel bedrijven & instellingen is het financieel niet haalbaar om een bedrijfsjurist op de loonlijst te hebben. Met Supplement Legal van Juridisch Incassokantoor Geldrop heeft u betaalbare juridische ondersteuning binnen handbereik.

Beschikt u niet over een afdeling juridische zaken? Of wilt u juridisch advies inwinnen bij een gespecialiseerd incasso-jurist? Doe dan gerust een beroep op onze ervaren juristen.

Werkterreinen

Wij geven onder meer juridisch advies over incasso en debiteurenbeheer, contracten en algemene voorwaarden en procedures.

Gratis Opportuniteitscheck

Wij bieden u de mogelijkheid om uw zaak kosteloos aan ons voor te leggen, zodat wij u over de juridische haalbaarheid (en wenselijkheid) kunnen adviseren. Op deze wijze weet wat u kunt en mag verwachten.

Juridisch Advies

Transparante tarieven

Is voor de juridische beoordeling van uw zaak uitvoerig onderzoek noodzakelijk, dan ontvangt u op voorhand een prijsopgave voor de gewenste juridische ondersteuning. Onze zakelijke tarieven starten vanaf € 125,- per uur. Vaste klanten (meer dan 5 incasso-opdrachten ingediend met een minimaal beloop van € 5.000,-) krijgen 35% korting op onze juridische werkzaamheden.

Juridische vraag

Eenvoudige juridische vragen beantwoorden wij kosteloos indien wij de vraag vanuit aanwezige expertise kunnen beantwoorden. Dit bij wijze van service aan onze klanten. Wanneer u juridisch advies nodig hebt in wat meer complexe aangelegenheden, bieden wij u een ervaren jurist tegen betaalbaar tarief met betrouwbare tijdslijnen.

Samenwerking met Legal Partners

In voorkomende gevallen kunnen wij ook de samenwerking zoeken met andere Legal Partners. Zo werken wij op regionaal niveau geregeld samen met Van Lith Gerechtsdeurwaarders & Incasso te Eindhoven.
Bovendien werken wij samen met uiteenlopende incasso-advocaten en recherchekantoren.

Juridisch Advies

Voorleggen Juridische Vraag?

Heeft een juridische vraag en wilt u een oppurtuniteitstoets laten uitvoeren? Mail dan vrijblijvend naar info@incassokantoorgeldrop.nl. Onze juridische afdeling maakt een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak en eventueel daaraan verbonden kosten.