No Cure No Pay Incassobureau

1 post

No Cure No Pay Incasso

Lees Verder

No Cure No Pay Incassobureau voor ZZP en MKB

Wij zijn een no cure no pay incassobureau en treden op namens MKB en ZZP. De buitengerechtelijke incasso van Juridisch Incassokantoor Geldrop verloopt 100% no cure no pay.

U wordt bij ons niet geconfronteerd met verborgen kosten of verplicht account. U hoeft geen opstartkosten of dossierkosten te betalen. Ook wordt u niet geconfronteerd met een verplicht abonnement.Bij JIG kunt u telkens eenmalig uw incasso indienen

De no cure no pay incasso van Juridisch Incassokantoor Geldrop richt zich op onbetaald gelaten opeisbare facturen, waarvan de verschuldigdheid niet wordt betwist en welke ondanks herinnering/aanmaning onbetaald worden gelaten.

Uw debiteur betaalt ons

Ons honorarium in standaard incassozaken bedraagt de incassokosten en wettelijke rente welke wij uw debiteur voor ons optreden in rekening brengen. Uw debiteur betaalt onze kosten, zoals het hoort. Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaal uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets.

100% uitbetaling

U bent bij Juridisch Incassokantoor Geldrop verzekerd van een 100% uitbetaling van de hoofdsom in geval wij in de minnelijke fase alles incasseren.

Betaalsituaties

Wij zijn transparant in onze tarieven. Daar zijn wij trots op! Hoewel wij 100% no cure no pay werken, is het helaas in uitzonderlijke gevallen noodzakelijk om kosten door te berekenen. Of u achteraf dient te betalen, hangt af van de betaalsituatie.

Online indienen van uw vordering

Door het online formulier hieronder in te vullen beginnen wij direct met de buitengerechtelijke incasso. Na ontvangst van uw opdracht controleren wij uw aanvraag. Klopt alles en is uw incasso compleet aangeleverd? In de meeste gevallen wordt er direct een dossier aangelegd en start uw no cure no pay incasso.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze no cure no pay Incasso voor ZZP en Kleinbedrijf? Bel op werkdagen gerust naar ons secretariaat: 040 7800 963. Mailen naar info@incassokantoorgeldrop.nl kan natuurlijk ook!

Incasso Indienen | Met Enkele Clicks Geregeld

Incasso Indienen

Ziet u geen opdrachtformulier? Laad deze pagina dan opnieuw in uw browser of klik hier.

Vandaag actie

Een incasso indienen is bij Juridisch Incassokantoor Geldrop met enkele clicks geregeld.

Wij behoeven enkel wat basisinformatie om met uw opdracht aan de slag te gaan.

Vaak zijn uw gegevens, gegevens van uw klant alsook de openstaande facturen (al dan niet met offerte/overeenkomst) reeds voldoende om met uw incasso aan de slag te gaan.

Als u uw vordering of factuur voor 16.00 uur online indient, gaan onze ervaren incasso-juristen nog dezelfde dag voor U aan de slag.

Een formele incasso-brief wordt na (juridische) check opgemaakt en opvolgend verstuurd naar uw klant. Dat gebeurt per mail (indien u een mailadres hebt vermeld) en/of per (aangetekende) post.

Zijn er nog aanvullende gegevens nodig? Dan treden onze juristen met u in contact.

Na indienen

– U ontvangt een automatische e-bevestiging.
– Aanvullend ontvangt u binnen enkele uren een mail waarmee wij de verwerking van uw opdracht bevestigen.
– Wij sommeren uw klant altijd schriftelijk tot betaling (per post en/of e-mail).
– Indien nodig treden wij persoonlijk in contact met uw klant om te bezien waarom er niet betaald is/wordt.
– Soms wordt een betalingsregeling voorgesteld om (snelle) betaling veilig te stellen alsook ter voorkoming van gerechtelijke incasso.
– U ontvangt uw vordering/factuurbedrag 100% retour zodra uw vordering of openstaand factuurbedrag door ons is geïncasseerd.
– Wordt er niet betaald? Dan krijgt u daar van ons bericht over. U wordt in de gelegenheid gesteld een gerechtelijke procedure te starten.
– Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de buitengerechtelijke incasso altijd kosteloos stopzetten.
– Vorderingen vanaf € 10.000,- zetten wij na afloop van de buitengerechtelijke incasso door naar onze deurwaarders voor gerechtelijke afdoening.
– Meer weten? Check dan onze basisregels voor buitengerechtelijke incasso.
– Bent u een particulier? En, wilt u ons inschakelen? Klik dan hier.

Transparante Voorwaarden

Even nog alles nalopen alvorens u de opdracht ter incasso bij ons indient? Check dan snel onze incasso-voorwaarden. Komt u er niet uit en heeft u nog wat vragen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Incasso Indienen

Gratis uw incasso indienen

Wij brengen voor onze opdrachtgevers geen kosten in rekening. Als wij de gehele vordering buitengerechtelijke incasseren, ontvangt u 100% van de hoofdsom.

JIG werkt binnen de juridische kaders en indien van toepassing volgens de Wet Incassokosten (WIK), zoals elk betrouwbaar en erkend incassobureau.

Dit houdt in dat de kosten verhaald worden op de debiteur en dit is dan ook waar wij aan verdienen.

Maar afwijkend van andere incassobureaus rekenen wij geen dossierkosten of andere vaste kosten.

Kort gezegd, wij incasseren uw geld zonder dat het u tijd of geld kost!

Ook zit U niet vast aan een contract of een registratie in een databank.

U kunt gemakkelijk een opdracht als test bij ons aanleveren om te kijken of onze samenwerking bevalt.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze service en resultaten u een tevreden klant maken en wij willen u niet aan ons binden door een contract.

Tot slot kunt u vorderingen tot € 10.000,- na afloop van de incasso kosteloos door ons laten stopzetten, ongeacht de reden.