Incassobureau

Incassobureau No Cure No Pay

Zoekt u een Incassobureau dat incasseert op basis van No Cure No Pay? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag Uw Incassopartner.

Ons kantoor is reeds jaren gevestigd in Geldrop en onze incasso-juristen onderhouden intensief contact met uiteenlopende bedrijven uit de directe regio en daarbuiten. Het is onze taak om ieder bedrijf een opmaat-oplossing te presenteren. Wij zien onze dienstverlening als een verlengstuk van uw bedrijf. Het moet passen bij uw behoefte alsook aansluiten bij uw bedrijfsfilosofie.

No Cure No Pay

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient daarbij te gaan om binnenlandse vorderingen met een beloop van € 250,- of meer en waartegen geen verweer wordt gevoerd door uw debiteur. Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets.

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Hierdoor ontvangt u uw factuurbedrag of vordering volledig terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan.