Incassobureau Zoetermeer


Incasso Zoetermeer

Zoekt u als bedrijf een incassobureau voor Zoetermeer of regio?

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering.

Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet niet uit of u als bedrijf zelf in de regio van Zoetermeer gevestigd bent, dan wel dat u in Zoetermeer of regio als schuldeiser een vordering heeft uitstaan.

No Cure No Pay Zoetermeer

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service.

Zolang uw incasso-claim niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service 100% No Cure No Pay aan. Deze garantie geldt niet alleen voor regio Zoetermeer, maar voor heel Nederland.

Stappenplan Zoetermeer

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat percentage is inclusief succesvolle aflossingsregelingen. Dit percentage geldt niet enkel voor incasso-sector Zoetermeer maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Zoetermeer Inschakelen
 

Procederen Zoetermeer

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en is er niet gereageerd op onze sommatie? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze aangezien dit het nemen van procesrisico's inhoudt. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen om alsnog betaling van uw factuur via de rechter juridisch af te dwingen?

Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan middels het dagvaarden van uw wanbetalende klant in of voor incasso's regio Zoetermeer.

Incassobureau Inschakelen Zoetermeer

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

No Cure No Pay

JIG rekent als incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

Gebleken is dat in 94% van de gevallen door debiteuren betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en zorgt ervoor dat het hele incasso-proces bewaakt wordt.

Indien nodig sturen wij betrokken deurwaarders, advocaten of andere externe partijen aan. U heeft 1 aanspreekpunt met korte lijnen.

 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | Geen Abonnement | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | Invordering Zoetermeer | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Rapid Response