Incassobureau Zeeland


Incasso Zeeland

Bent u als bedrijf op zoek naar een incassobureau voor of in de regio Zeeland (Noord-Brabant)? Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Zeeland of dat uw klant uit deze omgeving komt. Wij bieden NL-dekking voor onze Invordering. Onze MKB en ZZP-specialisten helpen u graag vooruit met het betaald krijgen van uw binnenlandse vordering of factuur. Wij treden niet op namens particulieren doch enkel namens bedrijven en ondernemers.

No Cure No Pay Zeeland

JIG incasseert uiteenlopende facturen of vorderingen. Dat doen wij in de minnelijke fase op basis van No Cure No Pay.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service.

Iedere binnenlandse vordering kan op basis van onze No Cure No Pay-formule worden afgewikkeld.

Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service namelijk NL-dekking. Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Zeeland gevestigd bent, dan wel dat u in de regio van Zeeland als zakelijk schuldeiser een b2b of b2c-vordering of onbetaalde factuur hebt uitstaan.

Buitenlandse incasso doen wij niet.

Zolang uw vordering niet betwist wordt (geen juridisch of inhoudelijk verweer) en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan.

Stappenplan Zeeland

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst.

Dit percentage is een landelijk percentage. Overal in Nederland, dus ook in regio Zeeland, wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Zeeland Inschakelen ZZP MKB
 
 

Gerechtelijke Incasso Zeeland

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze (i.v.m. kostenrisico).

Wilt u niet procederen?

Dan wordt het incasso-dossier kosteloos gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen om uw factuur of vordering betaald te krijgen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of advocaten. De gerechtelijke incasso vangt aan met het dagvaarden van uw klant voor in in de regio Zeeland.

Incassobureau Inschakelen Zeeland

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

No Cure No Pay

JIG rekent als incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

Gebleken is dat in 94% van de gevallen door debiteuren betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en zorgt ervoor dat het hele incasso-proces bewaakt wordt.

Indien nodig sturen wij betrokken deurwaarders, advocaten of andere externe partijen aan. U heeft 1 aanspreekpunt met korte lijnen.

Start Online Uw Incasso

 
 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven