Incassobureau Zaanstad


Incasso Zaanstad

Bent u als bedrijf of ondernemer op zoek naar een incassobureau voor of in de regio Zaanstad? Het maakt niet uit of u gevestigd bent in regio Zaanstad of dat uw klant uit Zaanstad dan wel omgeving komt.

Wij bieden NL Dekking voor onze No Cure No Pay Service.

No Cure No Pay Zaanstad

JIG incasseert uiteenlopende facturen of vorderingen van ondernemers en bedrijven. Dat doen wij in de minnelijke fase op basis van No Cure No Pay.

Iedere binnenlandse vordering kan op basis van onze No Cure No Pay-formule worden afgewikkeld.

Buitenlandse incasso wikkelen wij niet af. Ook particuliere incasso's doen wij niet. Dat past niet binnen onze No Cure No Pay Dienstverlening.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service.

Zolang uw vordering niet betwist wordt (geen juridisch of inhoudelijk verweer) en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor bedrijven in of uit regio Zaanstad, maar voor heel zakelijk Nederland.

Stappenplan Zaanstad

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst.

Dit percentage is een landelijk percentage. Overal in Nederland, dus ook in regio Zaanstad, wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Zaanstad  Inschakelen

Gerechtelijke Incasso Zaanstad

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor regio Zaanstad dan wel daarbuiten.

Incassobureau Inschakelen Zaanstad & Regio