Incassobureau Weert

Incassobureau Weert en regio

Bent u een bedrijf en heeft u een vordering of factuur die ondanks herinnering onbetaald is gebleven?

Juridisch Incassokantoor Geldrop incasseert onbetaald gebleven facturen van bedrijven en zelfstandig ondernemers op basis van No Cure No Pay. Onze incasso-dekking is landelijk. Wij kunnen dus ook buitengerechtelijke incasso’s voor of in Weert voor u afwikkelen.

Geïnteresseerd in onze No Cure No Pay-dienstverlening? Lees dan snel verder.

Incassobureau Weert

No Cure No Pay Incasso

Bij de No Cure No Pay-service van Juridisch Incassokantoor Geldrop dient het te gaan om binnenlandse vorderingen van € 250,- of hoger waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso.

En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

>> Incasso Indienen <<

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij Juridisch Incassokantoor Geldrop verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren. Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan.

Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren.

Incassobureau Weert

Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw klant niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering aan de rechter voor te leggen. Wij adviseren u daaromtrent vrijblijvend.

Incassobureau Weert


Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in. Wij helpen u graag verder.
 

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord