Incassobureau Waalre


Incasso Waalre

Bent u als bedrijf op zoek naar een zakelijk incassobureau voor of in de regio Waalre? Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Waalre of dat uw klant (debiteur) uit Waalre of omgeving komt. Wij bieden NL-dekking.

Onze incasso-specialisten voor het MKB en ZZP helpen u graag met het betaald krijgen van uw factuur of vordering.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop.

No Cure No Pay Waalre

JIG incasseert uiteenlopende facturen of vorderingen van ondernemers en bedrijven. Dat kunnen lage vorderingen van bijvoorbeeld eenmanszaken zijn en hoge vorderingen van grote bedrijven. JIG incasseert in de minnelijke fase op basis van No Cure No Pay. Iedere binnenlandse vordering kan op basis van onze No Cure No Pay-formule worden afgewikkeld.

Buitenlandse incasso wikkelen wij niet af. Ook particuliere incasso's doen wij niet. Dat past niet binnen No Cure No Pay Dienstverlening.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie.

Incassobureau Waalre Inschakelen Zakelijk

Voorwaarden Incasso

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service. Zolang uw vordering niet betwist wordt (geen juridisch of inhoudelijk verweer) en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan.

Deze service geldt niet alleen voor bedrijven in of uit regio Waalre, maar voor heel zakelijk Nederland.

Check onze basisregels of raadpleeg onze pagina over betaalsituaties bij buitengerechtelijke incasso.

Stappenplan Waalre

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst.

Dit percentage is een landelijk percentage. Overal in Nederland, dus ook in Waalre of regio, wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast. Wij gaan altijd voor de meest opportune benadering.

Incassobureau Waalre Inschakelen

Gerechtelijke Incasso Waalre

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen? Dan wordt het dossier kosteloos gesloten indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of advocaten. De gerechtelijke incasso vangt aan in of voor regio Waalre middels dagvaarden van uw klant.

 

Incassobureau Inschakelen Waalre

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

No Cure No Pay Incasso

JIG rekent als zakelijk incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

JIG haalt een hoog succesratio. Gebleken is dat in 94% van de gevallen door klanten betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en bewaakt het incasso-proces.

Alles is erop gericht uw gelden zo snel, goedkoop en effectief mogelijk binnen te halen. En dat via de minst ingrijpende weg voor uw klant alsook minst kostbare juridische route voor u als opdrachtgever.

Start Online Uw Incasso

 
 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven