Incassobureau Vught


Incasso Vught

Bent u als bedrijf op zoek naar een zakelijk incassobureau voor of in de regio Vught? Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Vught of dat uw klant (debiteur) uit Vught of omgeving komt. Wij bieden NL-dekking voor onze werkzaamheden.

Onze ervaren incasso-specialisten voor het MKB en ZZP helpen u graag vooruit met het incasseren van uw factuur of vordering.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop. Ons kantoor werkt in de minnelijke fase volgens No Cure nO Pay-formule.

No Cure No Pay Vught

JIG incasseert uiteenlopende facturen of vorderingen van ondernemers en bedrijven. Iedere binnenlandse vordering kan op basis van onze No Cure No Pay-formule worden afgewikkeld. Buitenlandse incasso wikkelen wij niet af. Ook particuliere incasso's doen wij niet.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service. Check onze basisregels of raadpleeg onze pagina over betaalsituaties bij buitengerechtelijke incasso.

Zakelijk Incassobureau Vught Inschakelen

Stappenplan Vught

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst.

Dit percentage is een landelijk percentage. Overal in Nederland, dus ook in Vught of regio, wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast. Wij gaan altijd voor de meest opportune benadering.

Incassobureau Vught Inschakelen

Gerechtelijke Incasso Vught

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen? Dan wordt het dossier kosteloos gesloten indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel naar de rechter om betaling van uw factuur of vordering af te dwingen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan in of voor regio Vught.

 

Incassobureau Inschakelen Vught

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

No Cure No Pay Incasso

JIG rekent als zakelijk incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

JIG haalt een hoog succesratio. Gebleken is dat in 94% van de gevallen door klanten betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en bewaakt het incasso-proces.

Alles is erop gericht uw gelden zo snel, goedkoop en effectief mogelijk binnen te halen. En dat via de minst ingrijpende weg voor uw klant alsook minst kostbare juridische route voor u als opdrachtgever.

Start Online Uw Incasso

 
 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven