Incassobureau voor ZZP & MKB

Incassobureau voor ZZP & MKB

100% No Cure No Pay

Incassobureau voor ZZP & MKB

B2B & B2C Incassobureau

Bent u op zoek naar een Incassobureau voor ZZP & MKB die B2B & B2C-incasso’s effectief op No Cure No Pay-basis afwikkelt? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

Onze incasso-juristen onderhouden intensief contact met uiteenlopende bedrijven, groot en klein. Het is onze taak om ieder bedrijf of iedere ondernemer een opmaat-oplossing te presenteren. Onze dienstverlening moet een verlengstuk zijn van uw bedrijf.

Het moet passen bij uw behoefte alsook aansluiten bij uw bedrijfsfilosofie. Wij gaan graag met u in gesprek om te bezien of onze werkwijze bij u past.

Landelijke Dekking

Onze incasso-dekking is landelijk. Wij werken nauw samen met uiteenlopende specialisten, waaronder recherchekantoren, advocaten & juristenkantoren.

Wij werken voor wat betreft gerechtelijke incasso-procedures intensief samen met landelijk opererende gerechtsdeurwaarders.

100% No Cure No Pay Incasso

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient daarbij te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw debiteur gevoerd wordt.

Incassobureau voor ZZP & MKB

Wij hanteren daarbij een drempelbedrag. Uw vordering moet minimaal € 250,- bedragen om in aanmerking te komen voor onze No Cure No Pay-dienstverlening.

Zolang aan deze basis-condities voldaan wordt, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan.

Betaalt uw debiteur niets, dan kost ons optreden U niets. Betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets.

Klik hier voor onze incasso-regels voor ZZP & MKB.

Indienen Vordering

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp.

Daarom kunt u bij ons uw vordering online indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Vul daartoe onderstaand opdrachtformulier in.

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

Juridisch Incassokantoor Geldrop Call Now Button
error: Content is protected !!