Incassobureau Veldhoven

100% No Cure No Pay

Gratis indienen

Zakelijke Invordering

Incassobureau Veldhoven

Juridisch Incassokantoor Geldrop is uw No Cure No Pay incassobureau voor Veldhoven en omgeving. Onze juristen onderhouden intensief contact met uiteenlopende bedrijven en ondernemers uit de directe regio. Daar zitten grote en kleine bedrijven tussen uit verschillende sectoren, maar ook zelfstandig ondernemers.

No Cure No Pay-Dienstverlening

Bij onze No Cure No Pay-service dient het te gaan om binnenlandse vorderingen van € 250,- en hoger waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso. En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Opmaat-benadering

Het is onze taak om ieder bedrijf een opmaat-incasso te presenteren. Incasso moet immers een verlengstuk zijn van uw bedrijf. Het moet passen bij uw behoefte alsook aansluiten bij uw bedrijfsfilosofie.

Mede daarom hebben onze incasso-juristen bijzondere affiniteit met bedrijven uit de regio Veldhoven, Helmond en Eindhoven. Groot voordeel hierbij dat wij  weten wat er in de directe regio speelt. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van incasso-specialisten, waaronder advocatenkantoren, deurwaarders en advieskantoren onder het credo van “samen sta je sterk”.

Menselijke Maat

Wij incasseren met menselijke maat, dat wil zeggen dat wij altijd open staan voor redelijkheid in dossiers alsook proberen een minnelijke oplossing met uw debiteur te construeren. De minst zware maatregel dient wat ons betreft te prevaleren indien ons deze opportuun lijkt.  Dat kan een betalingsregeling zijn in plaats van direct te procederen.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso starten indien er niet geïncasseerd is.

Bij vorderingen vanaf € 10.000,- zijn wij binnen de opdracht gemachtigd een gerechtelijke incasso te starten. Wilt u achteraf liever geen gerechtelijke incasso starten, dan kunt u de opdracht eenzijdig stopzetten. In dat geval bent u wel aan ons kantoor de incassokosten en toepasselijke rente verschuldigd.

Uitbetaling Hoofdsom

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Regulier Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Werkgebied

Wij doen met name incasso’s voor bedrijven uit Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond en Veldhoven. Onze dekking is landelijk.

Heldere Voorwaarden

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden. U wordt bij ons niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of verplicht abonnement.

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.