Incassobureau Veghel

Incassobureau Veghel

Uw regionale Incasso-partner

Zoekt u een Incassobureau in Veghel of omgeving? Overweeg dan ook eens Juridisch Incassokantoor Geldrop als incasso-partner. Juridisch Incassokantoor Geldrop is reeds jaren gevestigd in Geldrop en onze incasso-juristen onderhouden intensief contact met uiteenlopende bedrijven uit de directe regio, waaronder Veghel.

Het is onze taak om ieder bedrijf een opmaat-oplossing te presenteren. Onze dienstverlening moet immers een verlengstuk zijn van uw bedrijf. Het moet passen bij uw behoefte alsook aansluiten bij uw bedrijfsfilosofie.

Mede daarom hebben onze juristen bijzondere affiniteit met bedrijven uit de regio Eindhoven, Best, Helmond en Valkenswaard.

100% No Cure No Pay Incasso

Ons kantoor werkt 100% No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw debiteur gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt en uw vordering € 250,- of meer bedraagt, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets. Geïnteresseerd in onze incasso-dienstverlening? Check dan even onze No Cure No Pay Incasso-spelregels.

Voor buitengerechtelijke incasso’s lager dan het drempelbedrag ad. € 250,- geldt dat wij onze kosten gedeeltelijk verleggen bij het mislukken van incasso. In dat geval geldt een vast gelimiteerd tarief ad. € 50,-. Betaalt uw debiteur, dan kosten wij wederom niets.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze.

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

Transparante Werkwijze

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie in haar Tarieven na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden.

Bij ons kunt u als bedrijf geheel gratis, onverplicht, veilig en vertrouwd uw eenmalige incasso-opdracht online indienen. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten en u zit niet vast aan een abonnement of verplicht account.


>> Incasso Indienen <<

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 040 – 7800 963 of dien een Terugbelverzoek in.