Incassobureau Veghel


Incasso Veghel

Heeft u te maken met een niet betalende klant? Heeft u het gevoel dat uw inspanningen niet meer leiden tot betaling? Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Veghel of dat uw klant uit Veghel of omgeving komt. Onze specialisten helpen u graag vooruit.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop. JIG is gespecialiseerd in zakelijke invordering.

No Cure No Pay Veghel

JIG incasseert op basis van No Cure No Pay. Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Veghel gevestigd bent, dan wel dat u in de regio Veghel als zakelijk schuldeiser een b2b of b2c-vordering of onbetaalde factuur hebt uitstaan.

Buitenlandse incasso's wikkelen wij niet af. U kunt derhalve enkel voor binnenlandse vorderingen bij ons terecht.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie. Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor regio Veghel, maar landelijk.

Stappenplan Veghel

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase.

Wij behalen via onze werkwijze een hoge succesratio. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst. Dit percentage geldt niet alleen voor regio Veghel, maar is landelijk. Overal in Nederland wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Veghel

Gerechtelijke Incasso Veghel

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Uw dossier wordt in dat geval doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor regio Veghel dan wel elders in Nederland. De gerechtelijke incasso vangt aan met een dagvaarding naar uw klant.

Uw Incassopartner voor regio Veghel