Incassobureau Valkenswaard

Incassobureau Valkenswaard

Uw regionale Incasso-partner

Zoekt U een incassobureau voor de regio Valkenswaard? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner. Juridisch Incassokantoor Geldrop is reeds jaren gevestigd in Geldrop. Onze incasso-juristen hebben bijzondere affiniteit met bedrijven uit de regio Eindhoven, Helmond en Valkenswaard.

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden. U wordt bij ons niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of verplicht abonnement.

Incasso met Menselijke Maat

Wij verliezen nimmer het menselijke aspect uit het oog en benaderen uw klant met het gepaste respect, zonder afbreuk te doen aan onze juridische effectiviteit. Wordt een betalingsregeling door Uw debiteur voorgesteld en zijn er geen argumenten om deze af te wijzen, dan gaan wij daar voor. Indien mogelijk prefereert wat ons betreft altijd een minnelijke oplossing. Redelijkheid en Billijkheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

No Cure No Pay

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen vanaf € 250,- waartegen geen juridisch verweer door uw debiteur gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan.

Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets.Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Waarom Online Incasso?

Om onze No Cure No Pay-dienstverlening aan te kunnen bieden, kunt u bij ons enkel online uw incasso indienen. Op deze wijze hoeft er door ons kantoor geen personeel vrijgemaakt te worden voor oriënterende intake-gesprekken. Dergelijke gesprekken blijken doorgaans tijdrovend en zonder al te veel meerwaarde.

Bovendien drijven intakegesprekken onze kosten snel op. Tot slot willen steeds meer ondernemers snel en eenvoudig hun vorderingen uitbesteden, zonder daar al te veel energie in te steken. Ondernemers willen zich logischerwijs beperken tot hun core-business.

Kantoorbezoeken zijn voor de dagelijkse incasso-praktijk ook helemaal niet vereist. Waarom niet? Incasso is geen hogere wiskunde. Indien u een onbetaalde factuur heeft en zelf conform afspraak gepresteerd heeft kunt u uw zakelijke incasso reeds indienen. En, mankeert er toch nog iets aan uw vordering, dan treden wij met u in contact. Er vindt door onze juristen altijd een juridische check plaats alvorens incasso’s extern worden uitgezet.

Wat hebben wij nodig?

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online met minimale inspanning indienen. 

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring binnen 24 uur voor u aan de slag.

>> Incasso Indienen <<

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 040 – 7800 963 of dien een Terugbelverzoek in.