Incassobureau Valkenswaard


Incasso Valkenswaard

Heeft U een incasso openstaan in Valkenswaard of regio en wilt u een Full Service incassobureau inschakelen voor het innen van uw zakelijke vordering? Bent U als bedrijf gevestigd in Valkenswaard of regio en wilt een incassobureau inschakelen voor een binnenlandse zakelijke vordering?

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Valkenswaard of dat uw klant uit Valkenswaard of omgeving komt. Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering.

No Cure No Pay Valkenswaard

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering. Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Valkenswaard gevestigd bent, dan wel dat u in de regio Valkenswaard als zakelijk schuldeiser een b2b of b2c-vordering heeft uitstaan.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service.

Zolang uw incasso-claim niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor regio Valkenswaard, maar voor heel Nederland.

Stappenplan Valkenswaard

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat is inclusief succesvolle aflossingsregelingen.

Voornoemd percentage geldt niet enkel voor regio Valkenswaard, maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Valkenswaard Inschakelen

Gerechtelijke Incasso

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor incasso's regio Valkenswaard.

Incassobureau Inschakelen Valkenswaard & Regio