Incassobureau Tilburg

Incassobureau Tilburg

No Cure No Pay Incassobureau

Zoekt U een incassobureau voor Tilburg of omgeving? Juridisch Incassokantoor Geldrop is een landelijk opererend incassobureau voor zzp en mkb. Wij behandelen NL-vorderingen in B2B en B2C-verband. Wij kunnen iedere binnenlandse vordering incasseren. Een vordering of factuur van € 250,- of meer wordt door ons op basis van 100% No Cure No Pay geïncasseerd.

No Cure No Pay Incasso

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen van € 250,- en hoger en waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. Wij dragen in dat geval het risico. Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Incassobureau Tilburg

Volledige factuursom terug

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Hierdoor ontvangt u uw factuurbedrag of vordering volledig terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan. Hoe dan ook, uw debiteur betaalt onze kosten.

 Incassobureau Tilburg

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online ter incasso indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze.

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso tegen No Cure No Pay formule aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

Onbetaalde Factuur? Start hier Uw Incasso!

Incasso voor ZZP & MKB

Incasso met Menselijke Maat

Wij incasseren met menselijke maat, dat wil zeggen dat wij altijd open staan voor redelijkheid in dossiers alsook proberen een minnelijke oplossing met uw debiteur te construeren. De minst zware maatregel dient wat ons betreft te prevaleren indien ons deze opportuun lijkt.  Dat kan een betalingsregeling zijn in plaats van direct te procederen.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw debiteur niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering/factuur aan de rechter voor te leggen. Wij adviseren u daaromtrent vrijblijvend. Indien u geen gerechtelijke procedure wilt, kunt u het dossier na afloop van de buitengerechtelijke incasso kosteloos door ons laten sluiten.

Heldere Voorwaarden

Geïnteresseerd in onze No Cure No Pay-dienstverlening? Raadpleeg eerst onze incasso-voorwaarden. Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden.

U wordt bij ons niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of verplicht abonnement.

Kortom, zoekt u een Incassobureau Tilburg of regio? Met onze landelijke dekking en 100% No Cure No Pay-dienstverlening helpen wij u graag vooruit.

Dien vandaag nog uw vordering ter incasso in. Wij gaan direct tot actie over indien u voor 16.00 uur uw opdracht indient.

 


Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.

 

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord