Incassobureau Tilburg | Incasso voor ZZP en MKB

Incassobureau Tilburg

B2B en B2C Incassobureau

Heeft u een incasso in Tilburg? Bent u op zoek naar een zakelijk incassobureau in Tilburg?

Of u nu als bedrijf of ondernemer zelf gevestigd bent in Tilburg of dat uw klant uit Tilburg of regio komt, onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is gespecialiseerd in zakelijke incasso’s.

Incassobureau Tilburg
Incassobureau Tilburg | 100% No Cure No Pay Incasso voor bedrijven | JIG

No Cure No Pay Incasso

Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement.

Klik hier voor meer informatie over No Cure No Pay.

Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso kosteloos stopzetten. U bent tot deze hoogte niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Heeft u een vordering hoger dan € 10.000,-?

In dat geval zetten wij uw dossier automatisch door voor gerechtelijke afdoening.

Waarom zou u JIG als incassobureau inschakelen?

Bij JIG werken enkel juristen aan uw dossier.

Bovendien zijn onze juristen specifiek verbonden aan bepaalde regio’s, waaronder regio Tilburg.

Zo weet u zich verzekert van de beste juridische bijstand alsook hebben onze medewerkers bijzondere affiniteit met ondernemers uit Tilburg en directe omgeving!

Ja, dat kan. Een onbetaald gebleven factuur is voldoende voor de start van een minnelijke incasso. Facturen kunnen door bedrijven worden uitgestuurd op basis van mondelinge overeenkomst.

Houdt U wel rekening dat u bij betwisting van de factuur door uw klant moet kunnen aantonen dat er een onderlingen (mondelinge) overeenkomst is geweest dan wel dat er concrete afspraken zijn gemaakt.

Dit kan blijken uit e-mail, bepaalde schriftelijke toezeggingen of andere correspondentie.

Het is altijd aan te raden om uw afspraken schriftelijk vast te leggen in een Overeenkomst, Offerte en/of Algemene Voorwaarden. Op deze wijze voorkomt u bewijsproblematiek en bouwt u rechtszekerheid in.

Nee, er worden geen dossier-, bureau- of andere behandelkosten in rekening gebracht bij het indienen van een vordering. Dat geldt voor regio Tilburg en daarbuiten, ongeacht het aantal vorderingen dat u bij ons indient en ongeacht de hoogte daarvan.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen ook particulieren incasso’s indienen bij Juridisch Incassokantoor Geldrop.

Daartoe dient contact te worden opgenomen met ons kantoor omdat er andere voorwaarden gelden. Uw vordering dient minimaal € 5.000,- te zijn en mag niet worden betwist.

Daarnaast dient er een juridische basis van uw vordering te zijn welke voortvloeit uit schriftelijke overeenkomst. Bijvoorbeeld een koopovereenkomst of leenovereenkomst. Wij doen geen incasso’s terzake van echtscheiding of andersoortige relationele claims.

Navigeer met behulp van onze flyer snel door onze website. Onze flyer ziet toe op Landelijke Incasso Service, dus ook voor bedrijven die op zoek naar een incassobureau in Tilburg of regio.

Gratis Download Flyer Incasso Dienstverlening

Het telefoonnummer van Incassobureau Tilburg is 040 7800 963.

Onze info-balie is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Tilburg of dat uw klant uit Tilburg of omgeving komt. Afdeling Tilburg helpt u graag vooruit met het innen van uw vordering.

Ja dat kan. Bij JIG dient u telkens een opdracht voor eenmalige incasso in. Wij werken altijd zonder Abonnement. Wel profiteren onze vaste klanten van incasso-korting.

U bent op geen enkel moment verplicht tot het aanleggen van een account, niet voor regio Tilburg en niet voor andere regio’s.
Wij vragen bij het invullen van het opdrachtformulier enkel de noodzakelijke basisgegevens van u en uw klant zodat wij de buitengerechtelijke incasso goed kunnen afwikkelen en u kunnen uitbetalen bij geslaagde incasso.

Regio Tilburg valt binnen onze landelijke incasso-dekking. U hoeft dus geen genoegen te nemen met een incassobureau uit Tilburg om uw vordering geïncasseerd te krijgen.

JIG is met haar kantoor gevestigd in Geldrop.

U kunt JIG zowel inschakelen voor Minnelijke Incasso als Gerechtelijke Incasso in de regio Tilburg en andere regio’s. Wij werken samen met uiteenlopende deurwaarders en advocatenkantoren in de regio Tilburg alsook op landelijk niveau.

Wij wikkelen geen internationale incasso af.

Incassobureau Tilburg

Hoog Incasso Rendement

Deskundige Incasso Support
Juridisch Incassokantoor Geldrop
error: Content is protected !!