Incassobureau Son en Breugel


Incasso Son en Breugel

Bent u als bedrijf of ondernemer op zoek naar een incassobureau voor of in de regio Son en Breugel? Het maakt niet uit of u als bedrijf of ondernemer gevestigd bent in regio Son en Breugel of dat uw klant uit Son en Breugel of omgeving komt.

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop. JIG is gespecialiseerd in zakelijke incasso, zowel b2b als b2c Invordering.

No Cure No Pay

JIG incasseert uiteenlopende facturen of vorderingen. Dat doen wij in de minnelijke fase op basis van No Cure No Pay. Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Son en Breugel gevestigd bent, dan wel dat u in de regio van Son en Breugel als zakelijk schuldeiser een b2b of b2c-vordering of onbetaalde factuur hebt uitstaan.

Iedere binnenlandse vordering kan op basis van onze No Cure No Pay-formule worden afgewikkeld.

Buitenlandse incasso doen wij niet.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service.

Zolang uw vordering niet betwist wordt (geen juridisch of inhoudelijk verweer) en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor bedrijven in of uit regio Son en Breugel, maar voor heel zakelijk Nederland.

Stappenplan Son en Breugel

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst.

Dit percentage is een landelijk percentage. Overal in Nederland, dus ook in Son en Breugel, wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Son en Breugel

Gerechtelijke Incasso Son en Breugel

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor regio Son en Breugel dan wel daarbuiten.

Incasso Son en Breugel = 100% No Cure No Pay