Incassobureau Rotterdam


Incasso Rotterdam

Vertegenwoordigt u een bedrijf en heeft U een incasso openstaan in of nabij Rotterdam? Is uw bedrijf gevestigd in Rotterdam of regio en bent u op zoek naar een zakelijk en Full Service incassobureau dat binnenlandse vorderingen op basis van No Cure No Pay-afwikkelt?

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering.

Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Rotterdam gevestigd bent, dan wel dat u als zakelijk schuldeiser in regio Rotterdam een b2b of b2c-vordering heeft uitstaan.


24/7 Online Inschakelen

100% No Cure No Pay

No Nonsense

Geen Verborgen Kosten

MKB en ZZP Expert

NL Dekking

Juridische Ondersteuning

94% Succesratio

Gratis Kennisbank

Full Service Incasso

No Cure No Pay Rotterdam

Bij JIG Betaalt U nimmer opstartkosten, dossierkosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service. Zolang uw incasso-claim niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, komt u in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Dit geldt niet alleen voor regio Rotterdam, maar voor heel Nederland.

Stappenplan Rotterdam

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat percentage is inclusief succesvolle aflossingsregelingen. Dit percentage geldt niet enkel voor regio Rotterdam, maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Rotterdam Inschakelen

Gerechtelijke Incasso Rotterdam

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor incasso's regio Rotterdam of andere regio's in Nederland

Incassobureau Inschakelen Rotterdam & Regio