Incassobureau Nijmegen

Incassobureau Nijmegen & regio

Incassobureau Nijmegen

B2B en B2C Incassobureau

Heeft U te maken met een niet-betalende klant? En, zoekt U een Incassobureau voor de regio Nijmegen? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop.

Wij incasseren facturen (en vorderingen uitovereenkomst) voor uiteenlopende bedrijven. Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Landelijke Dekking

Bij onze incasso’s worden wij ondersteund door uiteenlopende Legal Partners verspreid over het gehele land. Hierdoor kunnen wij uw vordering snel en makkelijk incasseren in heel Nederland.

No Cure No Pay Incasso

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement.

Uw zakelijke vordering moet € 250,- of hoger zijn. Bovendien mag de verschuldigdheid van uw vordering niet worden betwist door uw klant. Tot slot dient het om een Nederlandse vordering/factuur te gaan.

Wij wikkelen geen buitenlandse incasso’s af.

Incassobureau Nijmegen

Meer weten? Check dan hier onze basisregels voor buitengerechtelijke incasso.

100% Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt.

Tellen we daar betalingen via gespreide betaling bij op, dan levert dit 93% geslaagde incasso op.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw vordering (factuur), voorzien van persoonlijke gegevens zijn voor ons voldoende om aan de slag te gaan.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent bij vorderingen tot deze hoogte niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Wilt u naar de rechter om uw gelijk te halen? Wij regelen dat vanzelfsprekend graag voor u en begeleiden en bewaken uw dossier in samenwerking met onze deurwaarder gedurende de gerechtelijke procedure.

Heeft u een vordering hoger dan € 10.000,-? In dat geval zetten wij uw dossier bij blijvend verzuim van uw klant automatisch door voor gerechtelijke afdoening.

Full Service Incassobureau Nijmegen

Wij regelen Uw Incasso’s van A tot Z

Incassobureau Nijmegen & Regio

Hoog Incasso Rendement

MKB & ZZP Specialisten

Incasso Nijmegen

Heeft U nog een Vraag?

100% No Cure No Pay

Waarom Full Service Incassobureau Inschakelen?

Incasso van Brief t/m Deurwaarder

Eigen Dossiermanager

Transparante Werkwijze

Geen Verborgen Kosten

Heldere Betaalsituaties

Volledige Uitbetaling

Juridisch Incassokantoor Geldrop
error: Content is protected !!