100% No Cure No Pay

Incasso voor MKB en ZZP

Incasso Starten

Incassobureau Mierlo

Incassobureau Mierlo

Zoekt U op Incassobureau Mierlo of omgeving? Juridisch Incassokantoor Geldrop is een zakelijk incassobureau dat optreedt in B2B en B2C-verband. Als ondernemer of bedrijf kunt u uw vordering of factuur eenvoudig online indienen. Wij werken op basis van No Cure No Pay in het geval van vorderingen van € 250,- of hoger.

100% No Cure No Pay

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient dan te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw klant gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt alsook uw vordering minimaal € 250,- is, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw klant niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw klant volledig, dan kosten wij ook niets.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Incasso met Menselijke Maat

Wij verliezen nimmer het menselijke aspect uit het oog en benaderen uw klant met het gepaste respect, zonder afbreuk te doen aan onze juridische effectiviteit. Wordt een betalingsregeling door Uw klant voorgesteld en zijn er geen argumenten om deze af te wijzen, dan gaan wij daar voor. Indien mogelijk prefereert wat ons betreft altijd een minnelijke oplossing.

Waarom Online Incasso?

Om onze No Cure No Pay-dienstverlening aan te kunnen bieden, kunt u bij ons enkel online uw incasso indienen. Op deze wijze hoeft er door ons kantoor geen personeel vrijgemaakt te worden voor oriënterende intake-gesprekken. Dergelijke gesprekken blijken doorgaans tijdrovend en zonder al te veel meerwaarde. Bovendien drijven intakegesprekken onze kosten snel op. Ook willen steeds meer ondernemers snel en eenvoudig hun vorderingen uitbesteden, zonder daar al te veel energie in te steken. Ondernemers willen zich logischerwijs beperken tot hun core-business.

Transparante Werkwijze

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na in haar tarieven en doorbreekt daarmee de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarderskantoren en incassobureau’s erop na houden. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of abonnement. Wij hanteren heldere betaalsituaties zodat u precies vooraf weet waar u bij ons aan toe bent.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan.