Incassobureau Midden-Brabant

Incassobureau Midden-Brabant

B2B en B2C Incassobureau

Heeft u een incasso inMidden-Brabant? Of bent u op zoek naar een incassobureau in Midden-Brabant? Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in Midden-Brabant of dat uw klant uit Midden-Brabant komt.

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit.

Incasso-service Midden-Brabant

Onze No Cure No Pay Incasso Service heeft Landelijke Dekking. Wij hebben onze Incasso Service onderverdeeld in verschillende regio’s. Hier bespreken wij de regio Midden-Brabant.

De regio Midden-Brabant beslaat de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.

Landelijke Dekking

Bij onze incasso’s worden wij ondersteund door uiteenlopende Legal Partners verspreid over het hele land.

Zo weten wij niet alleen wat er in Midden-Brabant binnen incasso-land speelt, maar zijn wij als incasso-partner tevens op de hoogte van ontwikkelingen buiten de regio.

Hierdoor kunnen wij uw vordering snel en makkelijk incasseren in heel Nederland.

Incassobureau Midden-Brabant | ZZP en MKB

Meer weten? Check dan hier onze basisregels voor buitengerechtelijke incasso.

Over JIG

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop.

Ons kantoor is gespecialiseerd in zakelijke incasso’s. Deze vallen onder te verdelen in B2B en B2C-incasso’s.

B2B betreft de verhouding tussen bedrijven. B2C behelst de relatie tussen bedrijf en consument.

Omdat wij geworteld zijn in Noord-Brabant, hebben wij goed zicht op wat er in onze eigen provincie op incasso-gebied allemaal speelt.

Wij werken daartoe reeds jaren samen met incasso-specialisten uit Brabant, maar ook daarbuiten. Dat werkt op interregionaal niveau versterkend.

No Cure No Pay Incasso

Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement.

Uw zakelijke vordering moet € 250,- of hoger zijn om gebruik te kunnen maken van onze No Cure No Pay Garantie. Bovendien mag de verschuldigdheid van uw vordering niet worden betwist door uw klant.

Tot slot dient het om een Nederlandse vordering/factuur te gaan. Wij wikkelen geen buitenlandse incasso’s af.

Kortom, heeft u een incasso op een bedrijf uit Midden-Brabant of komt u zelf uit deze regio? En, wilt u dat wij namens u een binnenlandse vordering op basis van No Cure No Pay incasseren?

Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

100% Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt.

Tellen we daar betalingen via gespreide betaling bij op, dan levert dit 94% geslaagde incasso op.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw vordering (factuur), voorzien van persoonlijke gegevens zijn voor ons voldoende om aan de slag te gaan.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent bij vorderingen tot deze hoogte niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Wilt u naar de rechter om uw gelijk te halen? Wij regelen dat vanzelfsprekend graag voor u en begeleiden en bewaken uw dossier in samenwerking met onze deurwaarder gedurende de gerechtelijke procedure.

Heeft u een vordering hoger dan € 10.000,-? In dat geval zetten wij uw dossier bij blijvend verzuim van uw klant automatisch door voor gerechtelijke afdoening.

Wij werken voor wat betreft gerechtelijke incasso’s samen met gerechtelijk deurwaarders uit het hele land.

Juridisch Incassokantoor Geldrop
error: Content is protected !!