Incassobureau Meierijstad


Incasso Meierijstad

Bent u als bedrijf op zoek naar een zakelijk incassobureau voor of in de regio Meierijstad? JIG biedt NL-dekking voor haar incasso-service.

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Meierijstad of dat uw klant uit Meierijstad of omgeving komt. Onze incasso-specialisten voor het MKB en ZZP helpen u graag vooruit met het betaald krijgen van uw vordering of factuur.

Werkgebied

De sector Meijerijstad omvat voor wat betreft onze incasso's de gemeenten: Boerdonk, Boskant, Eerde, Erp, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Wijbosch en Zijtaart, en de buurtschappen Bemmer, Besselaar, Beukelaar, Biezen, Bolst, Borne, Bus (Boskant), Bus, De Aa, De Bus, De Kempkens, De Laren, Dijk, Doornhoek, Dorshout, Driehuizen, Duin, Elde, Everse, Goordonk, Ham, Havelt, Hazelberg, Hermalen (Achterste Hermalen), Heuvel, Heuvelberg, Hezelaar (Liempde), Hezelaar (Sint-Michielsgestel), Hoek, Hoeves, Houterd, Hurkske, Kapeleind, Koevering, Koks, Kraanmeer, Kremselen, Lieseind, Looieind, Meijldoorn, Morschehoef, Mosbulten, Oetelaar, Rijkerbeek, Schoor, Ven, Vernhout, Vressel, Weieven, Wolfswinkel, Woud, Zandhoef, Zondveld en Zwijnsbergen.

Incassobureau Meierijstad Inschakelen

No Cure No Pay Incassobureau

JIG incasseert uiteenlopende facturen of vorderingen. Dat doen wij in de minnelijke fase op basis van No Cure No Pay.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Meierijstad gevestigd bent, dan wel dat u in de regio Meierijstad als zakelijk schuldeiser een b2b of b2c-vordering of onbetaalde factuur hebt uitstaan.

Buitenlandse incasso doen wij niet. Enkel binnenlandse zakelijke vorderingen worden door JIG geïncasseerd. Ook particuliere incasso's wikkelen wij niet af. Dat pas niet goed binnen onze No Cure No Pay Dienstverlening.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service.

Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen in of voor regio Meierijstad, maar landelijk.

Stappenplan Meierijstad

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst. Dit percentage geldt niet alleen voor regio Meierijstad, maar is landelijk. Overal in Nederland wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.


Stap 1: Sommatie

Uw klant ontvangt van ons een sommatie per mail of schrijven. Daarin wordt uw klant door ons gesommeerd om alsnog binnen 5 dagen uw factuur of vordering te voldoen. Richting uw klant is het schuldbedrag verhoogd met incassokosten en rente. Meest wordt er direct betaald en eindigt de incasso.


 


Stap 2: Verweer

In het geval uw klant de vordering of uw factuur juridisch aanvecht, treden wij in overleg met u over de te nemen wenselijke en/of noodzakelijke vervolgstappen. Juridische werkzaamheden worden verricht tegen vast uurtarief en enkel na uw instemming. Soms adviseren wij te reageren op een verweer, soms luidt het advies dit niet te doen.


 


Stap 3: Betalingsverzoek

In het geval uw klant ons benadert voor een betalingsregeling, wordt onderzocht in hoeverre dit opportuun en wenselijk is. Wij treden daartoe in overleg met u. Bij akkoord zullen wij richting uw klant een overeenkomst tot aflossing opstellen en het proces van aflossing vervolgens monitoren. Inzet is onverminderd volledige vergoeding van hoofdsom en kosten.


 


Stap 4: Gerechtelijke Incasso

Indien er binnen de gestelde termijn niet betaald wordt en er ook geen overeenkomst tot aflossing bereikt is, lijkt een gerechtelijke procedure de meest logische vervolgstap. Bedoeld traject wordt door een deurwaarder of advocaat uitgevoerd en omvat dagvaarden, vonnis en executie. Indien u wilt, starten wij een gerechtelijke procedure op.


 
Incassobureau Meierijstad Inschakelen

Gerechtelijke Incasso

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen om uw factuur of vordering alsnog betaald te krijgen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of advocaten. De gerechtelijke incasso vangt aan in of voor regio Meierijstad.

 

Incassobureau Regio Meierijstad

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

No Cure No Pay Incasso

JIG rekent als zakelijk incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

JIG haalt een hoog succesratio. Gebleken is dat in 94% van de gevallen door klanten betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en bewaakt het incasso-proces.

Alles is erop gericht uw gelden zo snel, goedkoop en effectief mogelijk binnen te halen. En dat via de minst ingrijpende weg voor uw klant alsook minst kostbare juridische route voor u als opdrachtgever.

Start Online Uw Incasso

 
 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven