Incassobureau Maastricht

Incassobureau Maastricht

No Cure No Pay Incasso

Zoekt u op Incassobureau Maastricht of regio? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop wellicht een passende keuze. Juridisch Incassokantoor Geldrop incasseert onbetaald gebleven facturen van bedrijven op basis van No Cure No Pay. Bij de No Cure No Pay-service van Juridisch Incassokantoor Geldrop dient het te gaan om (binnenlandse) vorderingen van € 250,- of hoger waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd. Onze incasso-dekking is landelijk.

Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso. En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Incassobureau Maastricht

Incasso met Menselijke Maat

Juridisch Incassokantoor Geldrop incasseert met menselijke maat, dat wil zeggen dat wij altijd open staan voor redelijkheid in dossiers alsook proberen een minnelijke oplossing met uw debiteur te construeren. De minst zware maatregel dient wat ons betreft te prevaleren indien ons deze opportuun lijkt.  Dat kan een betalingsregeling zijn in plaats van direct te procederen.

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren. Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw klant niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering aan de rechter voor te leggen. Wij adviseren u daaromtrent vrijblijvend.

Indien u geen gerechtelijke procedure wilt, kunt u het dossier na afloop van de buitengerechtelijke incasso kosteloos door ons laten sluiten.

Incassobureau Maastricht

Transparante Werkwijze

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft als Incassobureau volledige transparantie in haar tarieven na. Wij doorbreken de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden.

Bij ons wordt u niet achteraf geconfronteerd met verborgen kosten, verplicht abonnement of andersoortige onaangename verrassingen.

>> Incasso Indienen <<

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in.

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven Incasso Maastricht | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord