Incassobureau Maastricht


Incasso Maastricht

Vertegenwoordigt u een bedrijf en heeft U een incasso openstaan in of nabij Maastricht? Is uw bedrijf gevestigd in Maastricht of regio en bent u op zoek naar een zakelijk incassobureau dat binnenlandse vorderingen op basis van No Cure No Pay-afwikkelt?

Onze specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering.

Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking. Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Maastricht gevestigd bent, dan wel dat u als schuldeiser in de regio Maastricht een onbetaald gebleven factuur of vordering heeft uitstaan.

No Cure No Pay Maastricht

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service.

Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor regio Maastricht, maar voor heel Nederland.

24/7 Online Indienen * Gratis Aanmelden * ZZP en MKB Service * Geen provisie * Heldere Betaalsituaties * Hoog Rendement

Stappenplan Maastricht

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat percentage is inclusief succesvolle aflossingsregelingen. Dit percentage geldt niet enkel voor regio Maastricht, maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Maastricht

Gerechtelijke Incasso Maastricht

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor incasso's regio Maastricht of andere regio's in Nederland

Ook voor of in regio Maastricht werken wij op basis van No Cure No Pay