Incassobureau Kosten

Incassobureau Kosten

Zoekt U een Incassobureau en bent u benieuwd naar de kosten van zakelijke incasso-dienstverlening? Denk dan Juridisch Incassokantoor Geldrop als Full Service Incassobureau.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in Geldrop en onze juristen onderhouden intensief contact met uiteenlopende bedrijven uit de directe regio van Eindhoven, maar ook daarbuiten. Ons optreden is dus niet beperkt tot de regio. Wij vertegenwoordigen bedrijven en zelfstandig ondernemers uit het hele land. Wij doen geen internationale incasso.

Volledig Transparant

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt daarmee de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarderskantoren en incassobureau’s erop na houden. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie, opstartkosten, dossierkosten of abonnement.

Incasso van A tot Z

Wij kunnen uw incasso van A tot Z verzorgen: van incasso-brief tot en met procederen ten overstaan van de rechter. Voor wat betreft gerechtelijke incasso werken wij intensief samen met van Lith deurwaarders te Eindhoven. Met dit deurwaarderskantoor zijn prijsafspraken gemaakt waarvan onze Opdrachtgevers direct profiteren.

100% No Cure No Pay Incasso

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw debiteur gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt alsook uw vordering € 250,- of hoger is, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets.

Geïnteresseerd in onze No Cure No Pay-dienstverlening? Check dan onze incasso-voorwaarden.

Overige Incasso

Voor buitengerechtelijke incasso’s lager dan het drempelbedrag ad. € 250,- geldt dat wij onze kosten gedeeltelijk verleggen bij het mislukken van incasso. In dat geval geldt een vast gelimiteerd tarief ad. € 50,-. Betaalt uw debiteur, dan kosten wij wederom niets.

Gerechtelijke Incasso

Voor gerechtelijke Incasso vragen wij eerst uw uitdrukkelijke instemming. U wordt dus altijd vooraf geconsulteerd en voorzien van een heldere kosten-indicatie. Op deze wijze kunt u na afloop van de minnelijke incasso zelf afwegen of meteen gerechtelijke procedure wenst te starten.

Regionale Prijsafspraken

Wij werken voor wat betreft Gerechtelijke Incasso’s intensief samen met gerechtsdeurwaarder Van Lith te Eindhoven. Met dit ervaren deurwaarderskantoor zijn regionale prijs-afspraken gemaakt waarvan onze cliënten direct profiteren. Deze afspraken omvatten regio Helmond, Eindhoven, Veldhoven, Best en Valkenswaard.

Online Indienen Incasso

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze.

Wat hebben wij van u nodig?

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

 

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.
 

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord