Incassobureau Kosten

100% No Cure No Pay

Geen Resultaat, geen Kosten

Incassobureau Kosten

Zoekt U een incassobureau en bent u benieuwd naar de kosten van incasso-dienstverlening? Denk dan Juridisch Incassokantoor Geldrop als Full Service Incassobureau. Wij werken op basis van No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase.

Volledig Transparant

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt daarmee de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarderskantoren en incassobureau’s erop na houden. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie, opstartkosten of abonnement.

Incasso van A tot Z

Wij kunnen uw incasso van A tot Z verzorgen: van incasso-brief tot en met procederen. Voor wat betreft gerechtelijke incasso werken wij intensief samen met deurwaarders uit het hele land.

100% No Cure No Pay

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw klant gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt alsook uw vordering € 250,- of hoger is, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw klant niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw klant volledig, dan kosten wij ook niets.

Overige Incasso

Voor buitengerechtelijke incasso’s lager dan het drempelbedrag ad. € 250,- geldt dat wij onze kosten gedeeltelijk verleggen bij het mislukken van incasso. In dat geval geldt een vast gelimiteerd tarief ad. € 50,-. Betaalt uw debiteur, dan kosten wij wederom niets.

Gerechtelijke Incasso

Voor gerechtelijke Incasso vragen wij eerst uw uitdrukkelijke instemming. U wordt dus altijd vooraf geconsulteerd en voorzien van een heldere kosten-indicatie. Op deze wijze kunt u na afloop van de minnelijke incasso zelf afwegen of meteen gerechtelijke procedure wenst te starten.

Online Indienen Incasso

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze.Wat hebben wij van u nodig? Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.
 

[su_spacer]

Algemene Voorwaarden | Incassobureau Kosten | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord
 

Juridisch Incassokantoor Geldrop
error: Content is protected !!