Incassobureau KostenIncassobureau Kosten

Zoekt U een incassobureau en bent u benieuwd naar de kosten van incasso-dienstverlening? Denk dan Juridisch Incassokantoor Geldrop als Full Service Incassobureau. Wij werken op basis van No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase.

Volledig Transparant

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt daarmee de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarderskantoren en incassobureau’s erop na houden. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie, opstartkosten of abonnement.

Incassobureau Kosten

Incasso van A tot Z

Wij kunnen uw incasso van A tot Z verzorgen: van minnelijke incasso-brief tot en met procederen bij de rechter.
Voor wat betreft gerechtelijke incasso werken wij intensief samen met deurwaarders uit het hele land.

100% No Cure No Pay

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt alsook uw vordering € 250,- of hoger is, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw klant niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw klant volledig, dan kosten wij ook niets.

Klik hier voor onze incasso-regels.

Overige Incasso

Voor buitengerechtelijke incasso’s lager dan het drempelbedrag,- geldt dat wij onze kosten gedeeltelijk verleggen bij het mislukken van incasso. In dat geval geldt een vast gelimiteerd tarief ad. € 50,-. Betaalt uw debiteur, dan kosten wij wederom niets.

Gerechtelijke Incasso

Voor gerechtelijke Incasso vragen wij eerst uw uitdrukkelijke instemming. U wordt dus altijd vooraf geconsulteerd en voorzien van een heldere kosten-indicatie. Op deze wijze kunt u na afloop van de minnelijke incasso zelf afwegen of u een gerechtelijke procedure wenst te starten. Vorderingen tot € 10.000,- kunt u altijd kosteloos stopzetten. Er bestaat geen automatisch traject van procederen. In het geval uw vordering hoger is dan € 10.000,- starten wij normaliter een procedure, tenzij u liever de opdracht stopzet. Lees verder voor meer info.

Online Indienen Incasso

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze.Wat hebben wij van u nodig? Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.