Incassobureau Helmond

 

Incassobureau Helmond

Uw Regionale Incassopartner

Zoekt U een incassobureau in Helmond of omgeving? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag Uw incasso-partner. Ons kantoor treedt op voor bedrijven en ondernemers in B2B en B2C-verband. Wij werken op basis van No Cure No Pay in het geval van vorderingen of factuurbedragen van € 250,- of hoger.

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient dan te gaan om een binnenlandse vordering of factuur van € 250,- en hoger en waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. Wij dragen in dat geval het risico. Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Incassobureau Helmond

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom (uw ingediende facturen) in geval wij succesvol incasseren.

Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Hierdoor ontvangt u uw factuurbedrag of vordering volledig terug.

Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Heldere Voorwaarden

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden. U wordt bij ons niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie of verplicht abonnement.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw debiteur niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering/factuur aan de rechter voor te leggen. Bij vorderingen vanaf € 10.000 zijn wij binnen de opdrachtverlening automatisch gerechtigd namens u te procederen. Voor vorderingen onder voornoemd bedrag geldt dat wij uw uitdrukkelijke instemming/toestemming behoeven om te procederen. U kunt dan de incasso altijd kosteloos stopzetten indien de buitengerechtelijke incasso niet geslaagd is.

Incasso Overdragen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online ter incasso overdragen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze geheel online.

>> Incasso Indienen <<

Incassobureau Helmond

 

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 040 – 7800 963 of dien een Terugbelverzoek in.