Incassobureau Helmond

Incassobureau Helmond

B2B en B2C Incassobureau

Heeft u een incasso in Helmond? Of bent u op zoek naar een incassobureau in Helmond?

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Helmond of dat uw klant uit Helmond of omgeving komt. Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop, een paar kilometer van Helmond.

Ons kantoor is gespecialiseerd in zakelijke incasso’s. Deze vallen onder te verdelen in B2B en B2C-incasso’s.

B2B betreft de verhouding tussen bedrijven. B2C behelst de relatie tussen bedrijf en consument.

Omdat wij geworteld zijn in de regio van Helmond, hebben wij goed zicht op wat er in de omgeving van Helmond op incasso-gebied speelt.

Daarnaast werken wij reeds jaren samen met incasso-specialisten uit Helmond en regio. Dat werkt versterkend.

No Cure No Pay Incasso

Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement.

Uw zakelijke vordering moet € 250,- of hoger zijn om gebruik te kunnen maken van onze No Cure No Pay Garantie. Bovendien mag de verschuldigdheid van uw vordering niet worden betwist door uw klant.

Tot slot dient het om een Nederlandse vordering/factuur te gaan. Wij wikkelen geen buitenlandse incasso’s af.

Kortom, heeft u een incasso op een bedrijf uit Helmond (of regio) of komt u zelf uit de regio van Helmond? En, wilt u dat wij namens u een binnenlandse vordering op basis van No Cure No Pay incasseren?

Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

Incassobureau Helmond

Landelijke Dekking

Bij onze incasso’s worden wij ondersteund door uiteenlopende Legal Partners verspreid over het hele land.

Zo weten wij niet alleen wat er in Helmond en omgeving binnen incasso-land speelt, maar zijn wij als incasso-partner tevens op de hoogte van ontwikkelingen buiten de regio Helmond.

Hierdoor kunnen wij uw vordering snel en makkelijk incasseren in heel Nederland.

Meer weten? Check dan hier onze basisregels voor buitengerechtelijke incasso.

100% Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt.

Tellen we daar betalingen via gespreide betaling bij op, dan levert dit 94% geslaagde incasso op.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw vordering (factuur), voorzien van persoonlijke gegevens zijn voor ons voldoende om aan de slag te gaan.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent bij vorderingen tot deze hoogte niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Wilt u naar de rechter om uw gelijk te halen? Wij regelen dat vanzelfsprekend graag voor u en begeleiden en bewaken uw dossier in samenwerking met onze deurwaarder gedurende de gerechtelijke procedure.

Heeft u een vordering hoger dan € 10.000,-? In dat geval zetten wij uw dossier bij blijvend verzuim van uw klant automatisch door voor gerechtelijke afdoening.

Wij werken voor wat betreft gerechtelijke incasso’s voor of in de regio van Eindhoven samen met gerechtelijk deurwaarders uit Eindhoven.

Waarom zou u JIG als incassobureau inschakelen?

Bij JIG – team Helmond werken enkel academisch geschoolde juristen aan uw dossier. Ons team bestaat uit ervaren juristen die reeds jaren voor ons kantoor werken.

Bovendien zijn onze juristen specifiek verbonden aan bepaalde regio’s, waaronder regio Helmond. Zo weet u zich verzekert van de beste juridische bijstand alsook hebben onze medewerkers bijzondere affiniteit met ondernemers uit Helmond en directe omgeving!

Onze juristen weten wat er in de regio Helmond op incasso-gebied afspeelt. Deze regionale kennis geeft ons een voorsprong op andere incassobureau’s, advocaten en deurwaarders.

Full Service Incassobureau Helmond

Wij Verzorgen Uw Incasso’s van Incassobrief tot en met Deurwaarder

Geworteld in regio Helmond

Hoog Incasso Rendement

Deskundige Incasso Support
Juridisch Incassokantoor Geldrop Call Now Button
error: Content is protected !!