Incassobureau Helmond


Incasso Helmond

Heeft u een incasso openstaan in Helmond? Of bent u als bedrijf op zoek naar een incassobureau in of voor regio Helmond?

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Helmond of dat uw klant uit Helmond of omgeving komt. Wij bieden NL-dekking voor onze Incasso-Service

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit met het innen van uw vordering of factuur.

No Cure No Pay Helmond

Wij werken met de No Cure No Pay-formule. Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Helmond gevestigd bent, dan wel dat u als zakelijk schuldeiser in de regio Helmond een vordering of factuur heeft uitstaan.

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service.

Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor regio Helmond, maar is landelijk.

24/7 Online Indienen * Gratis Aanmelden * MKB & ZZP Service * Juridische Ondersteuning * No Cure No Pay

Stappenplan Helmond

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst. Dit percentage geldt niet alleen voor regio Helmond, maar is landelijk. Overal in Nederland wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Helmond Inschakelen

Gerechtelijke Incasso

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor incasso's regio Helmond.

Incassobureau Inschakelen Helmond