Incassobureau Heeze


Incasso Heeze

Bent u een bedrijf en heeft U een incasso openstaan in of nabij Heeze, Leende of Sterksel? Is uw bedrijf gevestigd in Heeze of regio en bent u op zoek naar een zakelijk incassobureau dat binnenlandse vorderingen op basis van No Cure No Pay-afwikkelt?

Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering.

Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Heeze gevestigd bent, dan wel dat u in Heeze of regio als zakelijk schuldeiser een b2b of b2c-vordering heeft uitstaan.

No Cure No Pay Heeze

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, abonnementskosten of provisie. Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service.

Zolang uw incasso-claim niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service 100% No Cure No Pay aan. Onze No Cure No Pay -garantie geldt niet alleen voor regio Heeze, maar voor heel Nederland.

Stappenplan Heeze

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat percentage is inclusief succesvolle aflossingsregelingen. Dit percentage geldt niet enkel voor incasso in of voor regio Heeze maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Heeze

Brabantse Dag

Gerechtelijke Incasso Heeze

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor incasso's in Heeze, Leende of Sterksel dan wel andere regio's in Nederland.

Incasso regio Heeze, Leende en Sterksel = 100% No Cure No Pay