Incassobureau Eindhoven

No Cure No Pay

Gratis Indienen

ZZP & MKB Incasso

Incassobureau Eindhoven

B2B en B2C Incasso

Zoekt U een B2B of B2C incassobureau in of voor de regio Eindhoven? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner. Wij zijn sinds 2012 met ons kantoor gevestigd in het centrum van Geldrop, nabij Eindhoven. Juridisch Incassokantoor Geldrop incasseert facturen (en vorderingen uitovereenkomst) voor uiteenlopende bedrijven, groot en klein. Ook lage vorderingen kunt u bij ons ter incasso indienen. Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Regionaal en Landelijk

Juridisch Incassokantoor Geldrop is geworteld in de directe regio van Eindhoven. Wij wikkelen incasso’s af voor of tegen bedrijven uit onder meer Eindhoven, Valkenswaard, Best, Helmond en Veldhoven.

Naast een regionaal georiënteerd netwerk van incasso-specialisten beschikken wij over een landelijk netwerk. Zo worden wij op landelijk niveau ondersteund door uiteenlopende legal partners, waaronder recherchekantoren, deurwaarders en advocaten. Hierdoor kunnen wij uw vordering snel en makkelijk incasseren in heel Nederland. Wij doen geen buitenlandse incasso’s.

No Cure No Pay Incasso

Bent U geïnteresseerd in No Cure No Pay Incasso? En, wilt u weten wat dit bij JIG inhoudt?

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement. Voor vorderingen tot € 10.000 bepaalt u zelf of u wilt procederen indien de buitengerechtelijke incasso zonder betaling door ons beëindigd is. Voor vorderingen vanaf € 10.000 starten wij namens u automatisch een gerechtelijke incasso.

Incassobureau Eindhoven

Wanneer No Cure No Pay?

Uw zakelijke vordering moet € 250,- of hoger zijn. Bovendien mag de verschuldigdheid van uw vordering niet worden betwist.

Zolang aan deze condities wordt voldaan, geldt onze No Cure No Pay-dienstverlening. Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets.  En, betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken!

Incassobureau Eindhoven

Online Incasso

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw vordering (factuur), voorzien van persoonlijke gegevens zijn voor ons voldoende om aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid.

100% Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren. Incasseren wij niets, dan kosten wij niets.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt. Tellen we daar betalingen via gespreide betaling bij op, dan levert dit 93% geslaagde incasso op.

Landelijke Dekking

Onze incasso-dekking is landelijk. Wij doen geen internationale incasso.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is. Bij vorderingen vanaf € 10.000,- zijn wij door u automatisch gemachtigd een gerechtelijke incasso te starten. Wilt u achteraf toch liever geen gerechtelijke incasso starten, dan kunt u de opdracht eenzijdig stopzetten. In dat geval bent u wel aan ons kantoor de toepasselijke incassokosten en rente verschuldigd.