Incassobureau Eindhoven

Incassobureau Eindhoven

B2B en B2C Incassobureau

Heeft u een incasso in Eindhoven? Of bent u op zoek naar een incassobureau in Eindhoven?

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Eindhoven of dat uw klant uit Eindhoven of omgeving komt. Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop, een paar kilometer verwijderd van Eindhoven.

Ons kantoor is gespecialiseerd in zakelijke incasso’s. Deze vallen onder te verdelen in B2B en B2C-incasso’s.

B2B betreft de verhouding tussen bedrijven. B2C behelst de relatie tussen bedrijf en consument.

Omdat wij geworteld zijn in de regio van Eindhoven, hebben wij goed zicht op wat er in de omgeving van Eindhoven op incasso-gebied allemaal speelt.

Daarnaast werken wij reeds jaren samen met incasso-specialisten uit Eindhoven en regio. Dat werkt versterkend.

No Cure No Pay Incasso

Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement.

Uw zakelijke vordering moet € 250,- of hoger zijn om gebruik te kunnen maken van onze No Cure No Pay Garantie. Bovendien mag de verschuldigdheid van uw vordering niet worden betwist door uw klant.

Tot slot dient het om een Nederlandse vordering/factuur te gaan. Wij wikkelen geen buitenlandse incasso’s af.

Kortom, heeft u een incasso op een bedrijf uit Eindhoven (of regio) of komt u zelf uit de regio van Eindhoven. En, wilt u dat wij namens u een binnenlandse vordering op basis van No Cure No Pay incasseren?

Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

Incassobureau Eindhoven

Meer weten? Check dan hier onze basisregels voor buitengerechtelijke incasso.

Landelijke Dekking

Bij onze incasso’s worden wij ondersteund door uiteenlopende Legal Partners verspreid over het hele land.

Zo weten wij niet alleen wat er in Eindhoven en omgeving binnen incasso-land speelt, maar zijn wij als incasso-partner tevens op de hoogte van ontwikkelingen buiten regio Eindhoven.

Hierdoor kunnen wij uw vordering snel en makkelijk incasseren in heel Nederland.

100% Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt.

Tellen we daar betalingen via gespreide betaling bij op, dan levert dit 94% geslaagde incasso op.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw vordering (factuur), voorzien van persoonlijke gegevens zijn voor ons voldoende om aan de slag te gaan.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent bij vorderingen tot deze hoogte niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Wilt u naar de rechter om uw gelijk te halen? Wij regelen dat vanzelfsprekend graag voor u en begeleiden en bewaken uw dossier in samenwerking met onze deurwaarder gedurende de gerechtelijke procedure.

Heeft u een vordering hoger dan € 10.000,-? In dat geval zetten wij uw dossier bij blijvend verzuim van uw klant automatisch door voor gerechtelijke afdoening.

Wij werken voor wat betreft gerechtelijke incasso’s voor of in de regio van Eindhoven samen met gerechtelijk deurwaarders uit Eindhoven.

Waarom zou u JIG als incassobureau inschakelen?

Bij JIG – team Eindhoven werken enkel academisch geschoolde juristen aan uw dossier. Ons team bestaat uit ervaren juristen die reeds jaren voor ons kantoor werken.

Bovendien zijn onze juristen specifiek verbonden aan bepaalde regio’s, waaronder regio Eindhoven. Zo weet u zich verzekert van de beste juridische bijstand alsook hebben onze medewerkers bijzondere affiniteit met ondernemers uit Eindhoven en directe omgeving!

Onze juristen weten wat er in de regio Eindhoven op incasso-gebied afspeelt. Deze regionale kennis geeft ons een voorsprong op andere incassobureau’s, advocaten en deurwaarders.

Full Service Incassobureau Eindhoven

Van Incassobrief tot en met Deurwaarder

Geworteld in regio Eindhoven

Hoog Incasso Rendement

Deskundige Incasso Support

Nee, er worden geen dossier-, bureau- of andere behandelkosten in rekening gebracht bij het indienen van een vordering. Dat geldt voor regio Eindhoven en daarbuiten, ongeacht het aantal vorderingen dat u bij ons indient en ongeacht de hoogte daarvan.

Bij JIG dient u telkens een opdracht voor eenmalige incasso in. Wij werken altijd zonder Abonnement. Vaste klanten profiteren van incasso-korting.

Ja dat kan. U bent op geen enkel moment verplicht tot het aanleggen van een account, niet voor regio Eindhoven en niet voor andere regio’s.
Wij vragen bij het invullen van het opdrachtformulier enkel de noodzakelijke basisgegevens van u en uw klant zodat wij de buitengerechtelijke incasso goed kunnen afwikkelen en u kunnen uitbetalen bij geslaagde incasso.

Het telefoonnummer van Incassobureau Eindhoven is 040 7800 963.

Onze info-balie is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Eindhoven of dat uw klant uit Eindhoven of omgeving komt. Afdeling Eindhoven helpt u graag vooruit met het innen van uw vordering.

Onder bepaalde voorwaarden kunnen ook particulieren incasso’s indienen bij Juridisch Incassokantoor Geldrop.

Daartoe dient contact te worden opgenomen met ons kantoor omdat er andere voorwaarden gelden. Uw vordering dient minimaal € 5.000,- te zijn en mag niet worden betwist.

Daarnaast dient er een juridische basis van uw vordering te zijn welke voortvloeit uit schriftelijke overeenkomst. Bijvoorbeeld een koopovereenkomst of leenovereenkomst. Wij doen geen incasso’s terzake van echtscheiding of andersoortige relationele claims.

Regio Eindhoven valt binnen onze incasso-regio Zuidoost-Brabant. Wij bieden landelijke dekking voor incasso. U hoeft dus geen genoegen te nemen met een incassobureau uit Eindhoven om uw vordering geïncasseerd te krijgen.

JIG is met haar kantoor gevestigd in Geldrop, een paar kilometer verwijderd van Eindhoven.

Wij zijn geworteld in regio Eindhoven en hebben goed zicht op wat er in de regio van Eindhoven al dan niet op incasso-gebied afspeelt. Denk aan de TU Eindhoven, Brainport Eindhoven alsook de tal van leuke en relatief jonge bedrijven gevestigd in Strijp-S.

U kunt JIG zowel inschakelen voor Minnelijke Incasso als Gerechtelijke Incasso in de regio Eindhoven en andere regio’s. Wij werken samen met uiteenlopende deurwaarders en advocatenkantoren in de regio Eindhoven alsook op landelijk niveau.

Wij wikkelen geen internationale incasso af.

Navigeer met behulp van onze flyer snel door onze website. Onze flyer ziet toe op Landelijke Incasso Service, dus ook voor bedrijven die op zoek naar een incassobureau in Eindhoven of regio.

Gratis Download Flyer Incasso Dienstverlening
Juridisch Incassokantoor Geldrop Call Now Button
error: Content is protected !!