Incassobureau Eindhoven


Incasso Eindhoven

Heeft u een incasso openstaan in Eindhoven en wilt u een zakelijk incassobureau inschakelen voor uw vordering? Bent u als bedrijf of ondernemer gevestigd in Eindhoven of regio en wilt u een vordering laten incasseren elders in Nederland?

Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Eindhoven of dat uw klant uit Eindhoven of omgeving komt. Onze specialisten helpen u graag vooruit.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop, slechts enkele kilometers verwijderd van Eindhoven.

JIG is gespecialiseerd in zakelijke incasso, zowel b2b als b2c Invordering.

Wij helpen bedrijven en ondernemers met het innen van binnenlandse zakelijke vorderingen. Zowel lage als hoge vorderingen worden door JIG ingevorderd bij klanten.

No Cure No Pay Eindhoven

Wij bieden voor onze No Cure No Pay-Service NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet dus niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Eindhoven gevestigd bent, dan wel dat u in de regio Eindhoven als zakelijk schuldeiser een vordering of onbetaalde factuur heeft uitstaan.

Bij JIG betaalt u nimmer dossierkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service. Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan.

Deze service geldt niet alleen voor regio Eindhoven, maar is landelijk.

Stappenplan Eindhoven

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan in de buitengerechtelijke fase. Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst. Dit percentage geldt niet alleen voor regio Eindhoven, maar is landelijk. Overal in Nederland wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Eindhoven

Gerechtelijke Incasso Eindhoven

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders. De gerechtelijke incasso vangt aan. Uw dossier wordt doorgeleid naar een deurwaarder actief in of voor incasso's regio Eindhoven.

Incassobureau Inschakelen Eindhoven