Incassobureau Dordrecht

Incassobureau Dordrecht & regio

Incassobureau Dordrecht

B2B en B2C Incassobureau

Heeft U te maken met een niet-betalende klant? En, zoekt U een Incassobureau voor Dordrecht of regio? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is sinds 2012 gevestigd in het centrum van Geldrop.

Wij incasseren facturen (en vorderingen uitovereenkomst) voor uiteenlopende bedrijven. Indien uw factuur/vordering € 250,- of hoger is, komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay-service.

Landelijke Dekking

Bij onze incasso’s worden wij ondersteund door uiteenlopende Legal Partners verspreid over het hele land.

Hierdoor kunnen wij uw vordering snel en makkelijk incasseren inheel Nederland.

Wij doen geen buitenlandse incasso’s.

No Cure No Pay Incasso

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop betaalt U nimmer dossierkosten, opstartkosten of provisie. Ook zit u niet vast aan een abonnement en is ook een account niet verplicht.

Uw zakelijke vordering moet € 250,- of hoger zijn. Bovendien mag de verschuldigdheid van uw vordering niet worden betwist door uw klant. Tot slot dient het om een Nederlandse vordering/factuur te gaan.

Incassobureau Dordrecht

Meer weten? Check dan hier onze basisregels voor buitengerechtelijke incasso.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt. Tellen we daar betalingen via gespreide betaling bij op, dan levert dit 93% geslaagde incasso op.

100% Uitbetaling Factuur

U bent verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Online Indienen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van administratieve rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering online ter incasso indienen.

Dat kan op veilige en eenvoudige wijze. Een afschrift van uw vordering (factuur), voorzien van persoonlijke gegevens zijn voor ons voldoende om aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent tot deze hoogte niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Wilt u wel naar de rechter om uw gelijk te halen? Wij regelen dat vanzelfsprekend graag voor u en begeleiden en bewaken uw dossier samen met de deurwaarder ten behoeve van de gerechtelijke incasso.

Heeft u een vordering hoger dan € 10.000,-? In dat geval zijn wij automatisch gerechtigd om namens u te procederen.

Juridisch Incassokantoor Geldrop
error: Content is protected !!