Incassobureau Dordrecht


Regio Dordrecht

Zoekt U als bedrijf een zakelijk incassobureau voor Dordrecht of regio?

Onze MKB en ZZP-specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering. Wij bieden NL-dekking.

Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Dordrecht gevestigd bent, dan wel dat u als schuldeiser in regio Dordrecht een vordering of factuur heeft uitstaan.

No Cure No Pay Dordrecht

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service.

Zolang uw incasso-claim niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor regio Dordrecht, maar voor heel Nederland.

Incassobureau Dordrecht Inschakelen Zakelijk

Stappenplan Dordrecht

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat percentage is inclusief succesvolle aflossingsregelingen. Dit percentage geldt niet enkel voor regio Dordrecht, maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Dordrecht

Procederen Dordrecht

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie dan wel aanvullende contactpogingen? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen?

Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten (No Cure No Pay Garantie) indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen om betaling van uw factuur of vordering juridisch af te dwingen?

Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of advocaten uit ons zakelijke netwerk van Legal Partners . De gerechtelijke incasso vangt aan met een dagvaarding voor incasso's in of voor regio Dordrecht.

 

Incassobureau Inschakelen Dordrecht

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

No Cure No Pay

JIG rekent als incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

Gebleken is dat in 94% van de gevallen door debiteuren betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en zorgt ervoor dat het hele incasso-proces bewaakt wordt.

Indien nodig sturen wij betrokken deurwaarders, advocaten of andere externe partijen aan. U heeft 1 aanspreekpunt met korte lijnen.

 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | Geen Abonnement | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP Invordering | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven | Rapid Response & Fast Call Back