Incassobureau Den Bosch

Incassobureau Den Bosch

incassobureau voor ZZP & MKB

Zoekt u een Full Service incassobureau voor Den Bosch of regio? Juridisch Incassokantoor Geldrop treedt landelijk op voor bedrijven en ondernemers in B2B en B2C-verband. Wij kunnen het gehele incassotraject voor u verzorgen: van incassobrief tot en met executie.

Ons kantoor streeft volledige transparantie na en doorbreekt de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden. Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop kunt u als bedrijf of zelfstandig ondernemer geheel gratis, onverplicht, veilig en vertrouwd uw eenmalige incasso-opdracht online indienen. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten of andersoortige onaangename verrassingen.

Kortom, zoekt u een betrouwbaar en transparant Incassobureau voor regio Den Bosch? Lees dan snel verder!

Incasso met Menselijke Maat

Wij incasseren met menselijke maat, dat wil zeggen dat wij altijd open staan voor redelijkheid in dossiers alsook proberen een minnelijke oplossing met uw debiteur te construeren. De minst zware maatregel dient wat ons betreft te prevaleren indien ons deze opportuun lijkt.  Dat kan een betalingsregeling zijn in plaats van direct te procederen.

Incasso Den Bosch

No Cure No Pay Incasso

Wij werken zoals gezegd op basis van No Cure No Pay in het geval van vorderingen/facturen van € 250,- of hoger. Bent U geïnteresseerd in No Cure No Pay Incasso en wilt u weten wat dit bij JIG inhoudt?

Laten we beginnen met te vermelden dat U bij het indienen van een vordering of factuur bij ons nimmer dossierkosten, opstartkosten, registratiekosten of provisie betaalt.

Bij onze No Cure No Pay-dienstverlening dient het te gaan om binnenlandse vorderingen of facturen van € 250,- of hoger waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd. Meer weten over No Cure No Pay-dienstverlening? Klik hier.

Geen succes? Dan geen Kosten!

Slagen wij er niet in om uw vordering of factuur te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets.

100% No Cure No Pay dus!

Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso. En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt conform aanwijzingen in onze incasso-brief. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93%. Indien wij onverhoopt geen succes boeken in de minnelijke fase, dan kun u zelf over gerechtelijke incasso beslissen. Wij werken voor war betreft de regio Brabant onder meer samen met Van Lith Deurwaarders te Eindhoven.

Incasso Den Bosch

Incasso Overdragen

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur online ter incasso overdragen. Dat kan op veilige en eenvoudige wijze geheel online.

>> Incasso Indienen <<

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 040 – 7800 963 of dien een Terugbelverzoek in.