Incassobureau Beek & Donk


Incasso Beek & Donk

Bent u als bedrijf op zoek naar een incassobureau voor Beek & Donk of regio?

Wij bieden NL-dekking voor onze zakelijk incasso-werkzaamheden. Het maakt niet uit of u als bedrijf gevestigd bent in regio Beek & Donk of dat uw klant uit Beek & Donk of omgeving komt. Onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit met het betaald krijgen van uw factuur of vordering.

No Cure No Pay Beek & Donk

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, dossierkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur € 250,- of hoger is komt u in aanmerking van onze No Cure No Pay Service. Zolang uw vordering niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan.

Deze service geldt niet alleen voor regio Beek & Donk, maar landelijk.

Stappenplan Beek & Donk

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een Vast Stappenplan in de buitengerechtelijke fase.

Gebleken is dat in 94% van de gevallen er betaald wordt, zij het via directe betaling dan wel middels een aflossingsovereenkomst. Dit percentage geldt niet alleen voor regio Beek & Donk of Laarbeek, maar is landelijk. Overal in Nederland wordt met behulp van het Stappenplan een hoog succesratio behaald.

Het stappenplan kenmerkt zich door snelle doorlooptijden gecombineerd met reguliere incasso-werkzaamheden. Indien nodig wordt er een opmaat-benadering toegepast.

Incassobureau Beek & Donk
 

Procederen Beek & Donk

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant en heeft uw klant niet gereageerd op onze sommatie? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze.

Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos gesloten indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u naar de rechter om alsnog betaling van uw factuur of vordering juridisch af te dwingen? In dat geval zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of advocaten. De gerechtelijke incasso vangt aan in of voor regio Beek & Donk middels het dagvaarden van uw wanbetalende klant.

Incassobureau Inschakelen Beek & Donk

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

No Cure No Pay

JIG rekent als incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

Gebleken is dat in 94% van de gevallen door debiteuren betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en zorgt ervoor dat het hele incasso-proces bewaakt wordt.

Indien nodig sturen wij betrokken deurwaarders, advocaten of andere externe partijen aan. U heeft 1 aanspreekpunt met korte lijnen.

Start Online Uw Incasso

 
 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven