Incassobureau Aalsmeer


Incasso Aalsmeer

Zoekt u als bedrijf een zakelijk incassobureau voor Aalsmeer of regio? Onze specialisten helpen u graag vooruit bij het innen van uw factuur of vordering.

Wij bieden No Cure No Pay-Service met NL-dekking. Het maakt voor onze No Cure No Pay-inzet niet uit of u als bedrijf of ondernemer zelf in de regio van Aalsmeer gevestigd bent, dan wel dat u in regio Aalsmeer en vordering heeft uitstaan.

No Cure No Pay Aalsmeer

Bij JIG betaalt u nimmer opstartkosten, abonnementskosten of provisie.

Indien uw onbetaald gebleven vordering of factuur hoger is dan € 250,- komt u reeds in aanmerking voor onze No Cure No Pay Incasso-service.

Zolang uw incasso-claim niet betwist wordt en het een binnenlandse vordering betreft, bieden wij onze service No Cure No Pay aan. Deze service geldt niet alleen voor regio Aalsmeer, maar voor heel Nederland.

Stappenplan Aalsmeer

Hoewel iedere zaak uniek is en er vaak ook regionale verschillen zijn, werken wij met een vast stappenplan op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase reeds meer dan 12 jaar incasseren.

Gebleken is dat in 94% van onze dossiers in de minnelijke fase betaald wordt door debiteuren. Dat percentage is inclusief succesvolle aflossingsregelingen. Dit percentage geldt niet enkel voor sector Aalsmeer, maar is representatief voor heel Nederland. Overal in Nederland wordt er door JIG een hoog succesratio gehaald.

Incassobureau Aalsmeer Inschakelen

Procederen Aalsmeer

Is er niet binnen de gestelde termijn betaald door uw klant? In dat geval ontvangt u van ons een mail. Daarin geven wij aan dat de incasso niet gelukt is en dat u kunt procederen. Dit is een vrije keuze aangezien procederen kosten met zich mee kun brengen. Wilt u niet procederen? Dan wordt het incasso-dossier kosteloos door ons gesloten indien er geen juridisch verweer afgewikkeld is.

Wilt u wel procederen? Dan zetten wij uw dossier door naar een van onze deurwaarders of advocaten uit ons zakelijke netwerk (Legal Partners). De gerechtelijke incasso vangt aan voor regio Aalsmeer.


Incassobureau Inschakelen Aalsmeer

 
No Cure No Pay Incassobureau
 

No Cure No Pay Incasso

JIG rekent als zakelijk incassobureau geen kosten indien uw klant na afloop van de minnelijke incasso niet betaald heeft. 100% No Cure No Pay dus!

Betaalt uw klant na onze tussenkomst volledig? Ook dan heeft u geen kosten aan onze dienstverlening. Wij noemen dat Cure and No Pay.

 
Stappenplan Buitengerechtelijke Incasso
 

94% Succesratio

Hoewel iedere zaak uniek is, werken wij met een vast Stappenplan. Dit plan kenmerkt zich door korte doorlooptijden en hoog rendement.

JIG haalt een hoog succesratio. Gebleken is dat in 94% van de gevallen door klanten betaald wordt binnen het reguliere Stappenplan.

 
 
Full Service Incassobureau voor ZZP en MKB
 

Full Service Incassobureau

Wij kunnen uw incasso van A tot Z begeleiden. JIG ontzorgt u volledig en bewaakt het incasso-proces.

Alles is erop gericht uw gelden zo snel, goedkoop en effectief mogelijk binnen te halen. En dat via de minst ingrijpende weg voor uw klant alsook minst kostbare juridische route voor u als opdrachtgever.

 

100% No Cure No Pay | Geen Verborgen Kosten | Snelle Uitbetaling | Geen Abonnement | NL Dekking | Gevestigd in regio Eindhoven & Helmond | MKB en ZZP Invordering | > 12 jaar Ervaring | Duidelijke Taal | Klantvriendelijke Frontoffice | Juridische Ondersteuning | Incassokosten Berekenen | Gratis Voorbeeldbrieven | Rapid Response & Fast Call Back