Incasso Weert

Incasso Weert en regio

Bent u een bedrijf en heeft u een vordering of factuur die ondanks herinnering onbetaald is gebleven?

Juridisch Incassokantoor Geldrop incasseert onbetaald gebleven facturen van bedrijven op basis van No Cure No Pay. Onze incasso-dekking is landelijk.

Geïnteresseerd in onze No Cure No Pay-dienstverlening? Lees dan snel verder.

Incasso Weert

No Cure No Pay Incasso

Bij de No Cure No Pay-service van Juridisch Incassokantoor Geldrop dient het te gaan om binnenlandse vorderingen van € 250,- of hoger waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso.

En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

Start hier Uw Incasso!

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij Juridisch Incassokantoor Geldrop verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren. Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer netjes terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan.

Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren.

Incasso Weert

Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw klant niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering aan de rechter voor te leggen. Wij adviseren u daaromtrent vrijblijvend.

Incasso Weert


Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in. Wij helpen u graag verder.
 

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven Incasso Weert | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord