Incasso Landgraaf

Incasso Landgraaf

Incasso-partner voor regio Zuid

Zoekt U een Incassobureau voor Landgraaf en regio? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw zakelijke incasso-partner. Ons kantoor treedt op voor bedrijven of ondernemers in B2B en B2C-verband. Onze incasso-dekking is Landelijk. Wij doen derhalve ook incasso’s in of voor Landgraaf en regio. Daarbij worden wij op regionaal niveau vakkundig ondersteund door een groot aantal rechterkantoren, deurwaarderskantoren en advocatenkantoren.

Incasso Landgraaf

100% No Cure No Pay Incasso

Indien uw factuur of vordering een bedrag van € 250,- of hoger vertegenwoordigt, werken wij 100% No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw debiteur gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets.

Start hier Uw Incasso!

Landelijke Dekking

Onze dekking is landelijk. Wij werken ook buiten de directe regio nauw samen met uiteenlopende specialisten, waaronder deurwaarders, recherchekantoren, advocaten & juristenkantoren. Wij werken voor wat betreft gerechtelijke incasso-procedures intensief samen met uiteenlopende gerechtsdeurwaarders en incasso-specialisten. Hiermee zijn prijsafspraken gemaakt waarvan onze cliënten direct profiteren. Voor wat betreft de Regio Zuid werken wij samen met deurwaarderskantoor Van Lith Deurwaarders te Eindhoven.

Incasso Landgraaf

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt conform aanwijzingen in onze incasso-brief. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93%.

Volledig Transparant

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na in haar tarieven en doorbreekt daarmee de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarderskantoren en incassobureau’s erop na houden. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie, opstartkosten, dossierkosten of abonnement. Wij hanteren heldere betaalsituaties zodat u precies vooraf weet waar u bij ons aan toe bent.

Incasso Landgraaf

Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen voor een Incasso Landgraaf of regio?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel 040 – 7800 963 of dien een Terugbelverzoek in.