Incasso LaarbeekKlik hier om uw vordering of factuur ter incasso in te dienen

Incasso Laarbeek

B2B & B2C Incassobureau

Heeft u een incasso in Laarbeek? Bent u op zoek naar een Zakelijk & Full Service incassobureau in Laarbeek? Of u nu als bedrijf of ondernemer zelf gevestigd bent in Laarbeek of dat uw klant uit Laarbeek of regio komt, onze incasso-specialisten helpen u graag vooruit. Juridisch Incassokantoor Geldrop is gespecialiseerd in zakelijke incasso’s.

Wie Helpen Wij?

JIG incasseert uitsluitende zakelijke vorderingen. Zakelijke incasso (bedrijfsincasso) valt onder te verdelen in B2B en B2C-incasso. B2B betreft de verhouding tussen bedrijven, een min of meer gelijkwaardige inter-zakelijke relatie. B2C betreft de verhouding tussen bedrijf en particulier waarbij verondersteld wordt dat de particulier meer wettelijke bescherming verdient. Beide relaties vereisen vanuit dat vertrekpunt een andere incasso-benadering. JIG doet geen buitenlandse incasso.

Onze Opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, waaronder Engineering, Horeca, Agrarische Sector, Bouw, Industrie & Productie, ICT, Facilitaire Dienstverlening, Marketing & Media en Onderwijs. Daarnaast incasseren wij namens Architecten, Advocatenkantoren, Medisch Hulpverleners en uiteenlopende Zorgverleners (o.a. Tandartsen, Fysio’s, Medisch Specialisten, Psychologen).

No Cure No Pay Incasso

Wij incasseren op basis van No Cure No Pay voor bedrijven. Bij onze No Cure No Pay-service dient het te gaan om binnenlandse vorderingen vanaf € 250,- waartegen geen verweer door uw klant wordt gevoerd. Slagen wij er niet in om uw vordering te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso. En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

incassobureau Laarbeek

Incasso met Menselijke Maat

Wij incasseren met menselijke maat, dat wil zeggen dat wij altijd open staan voor redelijkheid in dossiers alsook proberen een minnelijke oplossing met uw debiteur te construeren. De minst zware maatregel dient wat ons betreft te prevaleren indien ons deze opportuun lijkt.  Dat kan een betalingsregeling zijn in plaats van direct te procederen.

Uitbetaling Hoofdsom

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren.

Gerechtelijke Incasso

Vorderingen tot € 10.000,- kunt u na afloop van de minnelijke incasso altijd kosteloos stopzetten. U bent niet verplicht na afloop een gerechtelijke incasso te starten indien er nog niet geïncasseerd is.

Bij vorderingen vanaf € 10.000,- zijn wij door u automatisch gemachtigd ons ook een gerechtelijke incasso te starten indien nodig/gewenst. Wilt u achteraf toch liever geen gerechtelijke incasso starten, dan kunt u de opdracht eenzijdig stopzetten. Klik hier voor meer info.

Transparante Werkwijze

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft als Incassobureau volledige transparantie in haar tarieven na. Wij doorbreken de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden. Bij ons wordt u niet achteraf geconfronteerd met verborgen kosten, verplicht abonnement of andersoortige onaangename verrassingen.

Waarom zou u JIG als incassobureau inschakelen?

Bij JIG werken enkel academisch geschoolde juristen aan uw dossier. Bovendien zijn onze Juristen & Casemanagers specifiek verbonden aan bepaalde regio’s, waaronder regio Tilburg. Zo weet u zich verzekert van de beste juridische bijstand alsook hebben onze medewerkers bijzondere affiniteit met ondernemers uit Tilburg en directe omgeving!

Mocht uw dossier onverhoopt doorgeleid worden naar de deurwaarder voor gerechtelijke incasso, dan communiceren wij met de betrokken deurwaarders.Zo weet u dat uw dossier u niet ‘ontgroeit’ en dat enkel de juiste en benodigde stappen door deurwaarders geïnitieerd worden. Wij fungeren als controle-station richting deurwaarders.

Full Service

Juridisch Incassokantoor Geldrop is een no-nonsense & Full Service Incassobureau. Met Full Service bedoelen wij dat wij uw incasso kunnen verzorgen van A tot Z. Anders gezegd: van eerste sommatie tot en met inschakelen van deurwaarder. Wij ontzorgen u in de minnelijke fase volledig en zorgen dat uw dossier in orde is. Indien nodig communiceren wij met uw debiteur, deurwaarder, rechtbank, advocaten of wederpartij om tot een correcte afwikkeling van het dossier te komen.

Klik hier om uw vordering of factuur ter incasso in te dienen