Incasso Kerkrade

Incasso Kerkrade

No Cure No Pay Incasso

Zoekt u op Incasso Kerkrade? En zoekt U een zakelijk No Cure No Pay Incassobureau? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner. Ons kantoor treedt op voor bedrijven of ondernemers in B2B en B2C-verband. Onze incasso-dekking is Landelijk.

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt bij vorderingen vanaf € 250,- No Cure No Pay in de buitengerechtelijke fase. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer door uw debiteur gevoerd wordt. Zolang aan deze condities voldaan wordt, bieden wij onze dienstverlening No Cure No Pay aan. Betaalt uw debiteur niets, dan kosten wij niets. Betaalt uw debiteur volledig, dan kosten wij ook niets.

Landelijke Dekking

Onze dekking is landelijk. Wij werken zowel binnen als buiten de directe regio nauw samen met uiteenlopende specialisten, waaronder deurwaarders, recherchekantoren, advocaten & juristenkantoren. Voor wat betreft gerechtelijke incasso-procedures werken wij intensief samen met uiteenlopende gerechtsdeurwaarders en incasso-specialisten. Hiermee zijn prijsafspraken gemaakt waarvan onze cliënten direct profiteren. In de Regio Zuid werken wij samen met deurwaarderskantoor Van Lith Deurwaarders te Eindhoven.

Incasso Kerkrade

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct betaald wordt conform aanwijzingen in onze incasso-brief. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93%.

Volledig Transparant

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft volledige transparantie na in haar tarieven en doorbreekt daarmee de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarderskantoren en incassobureau’s er vaak op na houden. U wordt niet geconfronteerd met onverwachte kosten, provisie, opstartkosten, dossierkosten of abonnement. Wij hanteren heldere betaalsituaties zodat u precies vooraf weet waar u bij ons aan toe bent.

Onbetaalde Factuur? Start hier Uw Incasso!

Incasso Kerkrade

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel 040 – 7800 963 of dien een Terugbelverzoek in.