Incasso Indienen

DIEN UW INCASSO MET ENKELE CLICKS IN!

1. Vul het opdrachtformulier in.
2. Upload uw facturen/facturen/overeenkomst.
3. Klik op “Verzenden”.
4. Voor 16.00 uur ingediend = dezelfde werkdag actie!
5. U ontvangt een bevestigingsmail met dossiernummer.

Bij JIG geeft u als bedrijf telkens opdracht voor eenmalige incasso. U zit dus niet onbedoeld vast aan een abonnement. Uw aanvraag is met enkele clicks geregeld. U hoeft daartoe geen account bij ons aan te maken.

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Een afschrift van uw factuur of vordering, voor en achternaam, e-mail en telefoonnummer zijn in principe al voldoende om met uw incasso aan de slag te gaan.

Na ontvangst van uw opdracht controleren wij uw aanvraag. Klopt alles juridisch en is alles compleet aangeleverd? In de meeste gevallen wordt er direct een dossier aangelegd en start uw incasso nog dezelfde dag. Opdrachten voor 16.00 uur op werkdagen ingediend, worden dezelfde dag in behandeling genomen.

Particuliere incasso

Bent u particulier en wilt u een incasso starten? Raadpleeg dan eerst onze speciale pagina voor Particuliere Incasso. Indien u aan de voorwaarden voor particuliere incasso voldoet, kunt u op bedoelde pagina uw incasso online indienen.

Hulp Nodig?

Heeft u hulp nodig bij het invullen van het opdrachtformulier? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.Bel 040 – 7800 963.

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord