Incasso EngineeringIncasso Indienen
   

Incasso Engineering

Bent u werkzaam in de sector Engineering en wordt uw factuur of vordering niet betaald? Voelt u zich “koud gezet” door uw klant en hebt u het gevoel dat er geen (spoedige) betaling meer volgt? Of heeft u voorstellen gedaan aan uw klant om een redelijke oplossing te bereiken, maar schuift uw klant tot uw frustratie niet op?

Denk dan aan het inschakelen van JIG als uw Full Service Incassobureau. Hiermee bespaart u tijd en neemt de kans dat u op tijd betaald krijgt aanmerkelijk toe.

Waarom Inschakelen?

Simpel. Uw klant dwingt u hiertoe. En zeer aanwezig risico binnen Engineering is het debiteurenrisico. U heeft diensten of producten geleverd, maar betaling van wederpartij blijft uit. Binnen Engineering is vertrouwen een sleutelwoord, maar dat kan nimmer een opeenstapeling van onbetaalde facturen inhouden. Met gezond vertrouwen is niets mis, maar als leverancier bent u geen bank. Incasso is gerechtvaardigd in het geval van een opeisbare vordering.

Dan nog dit. U wilt uw handen vrij hebben om met uw core business bezig te zijn. Liever besteedt u uw tijd aan een klus/opdracht of werft u nieuwe klanten. Een prima reden om het tijdrovende proces van incasso over te dragen aan een partij, die daarin gespecialiseerd is. U doet waar u goed in bent, wij zorgen er ondertussen voor dat u volledig ontzorgt wordt.

Draag uw vordering vandaag nog over aan JIG, landelijk ZZP en MKB specialist.

Incasso Engineering

Full Service Incasso

Wat kunt u als ondernemer of bedrijf in de sector Engineering van JIG verwachten? Wij incasseren vorderingen van u en kunnen uw dossier van A tot Z beheren. Van inleidende sommatie tot dagvaarden, en van dagvaarden tot en met executie. U beschikt bij JIG over een vaste Casemanager (contactpersoon/dossierbeheerder) en ervaren juristen staan voortdurend voor u klaar, bijvoorbeeld om te sparren of voor algemeen juridisch advies.

No Cure No Pay

Belangrijk voor u om te weten, is dat wij werken op no cure, no pay-basis. U betaalt ons kantoor uitsluitend als uw klant ons heeft betaald. Voorwaarde is wel dat u ons in staat stelt te incasseren. Meer weten? Lees dan eerst onze basisregels incasso.

Onze kenmerken:
– Meer dan 10 jaar incasso-specialist
– Ervaren Juristen
– Korte Lijnen & No-Nonsense
– Landelijke Dekking

Bijzonderheid:
– Transparante Werkwijze
– Vorderingen tot € 10.000,- kunt u kosteloos stopzetten na afloop de onze invordering.
– Vorderingen vanaf € 10.000 worden behoudens uw stopzetting doorgeleid naar onze deurwaarders.
– Geen vaste kosten of provisie
– Geen Abonnement
– Respect voor uw Klant
– 94% succesratio

T. 040 7800 963