Incasso Eindhoven

Incasso Eindhoven

Incasso-partner voor regio Eindhoven

Juridisch Incassokantoor Geldrop incasseert sinds 2012 vorderingen voor zzp en mkb. Omdat wij gevestigd zijn in de regio Eindhoven hebben wij een goed zicht op wat er op incasso-gebied allemaal in de directe regio speelt. Daarbij komen onze belangrijkste keten-partners ook allemaal uit de directe regio.

Start Hier Uw IncassoNo Cure No Pay

Vorderingen of facturen ten bedrage van € 250,- of meer worden door ons op basis van No Cure No Pay geïncasseerd. Het dient te gaan om binnenlandse vorderingen waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

  • 100% No Cure No Pay bij vordering of factuur vanaf € 250,-.
  • Op Werkdagen voor 16.00 uur ingediend = dezelfde dag actie!
  • Incasso-specialist voor Eindhoven en regio.
  • Geen verborgen kosten of verplicht abonnement.

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij ons verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren.

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Landelijke Dekking

Hoewel wij in de regio Eindhoven verankerd zijn, is onze incasso-dekking landelijk. Als No Cure No Pay Incassobureau kunnen wij iedere binnenlandse vordering incasseren. Daarbij kunnen wij het gehele incasso-traject voor u verzorgen: van incassobrief tot rechter. Daartoe werken wij nauw samen met uiteenlopende specialisten, waaronder deurwaarders, recherchekantoren, advocaten & juristenkantoren.

Online Indienen

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop kunt u uw incasso online starten. Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp. Daarom kunt u bij ons uw vordering of factuur met enkele Clicks online ter incasso indienen. Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag. Vorderingen voor 16:00 uur ingediend, worden dezelfde werkdag in behandeling genomen.

Gerechtelijke Incasso

Indien uw debiteur niet betaalt na onze tussenkomst, bieden wij u de mogelijkheid om uw vordering/factuur aan de rechter voor te leggen. Wij adviseren u daaromtrent vrijblijvend.
Indien u geen gerechtelijke procedure wilt, kunt u het dossier na afloop van de buitengerechtelijke incasso kosteloos door ons laten sluiten.

Incasso Eindhoven

  • Heeft u een vraag of wilt u direct een vordering indienen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord

+ 100% No Cure No Pay
+ Geen verborgen Kosten
+ Geen provisie
+ Geen abonnement
+ Heldere Betaalsituaties

Incasso Eindhoven

Incasso voor ZZP & MKB

100% No Cure No Pay

Informatie
Informatie