Incasso Bergeijk

Incassobureau Bergeijk

Zoekt u op No Cure No Pay Incasso Bergeijk? En, bent u op zoek naar een B2B of B2C Incassobureau? Dan is Juridisch Incassokantoor Geldrop graag uw incasso-partner.

Bij onze No Cure No Pay-service dient het te gaan om binnenlandse vorderingen of facturen van € 250,- en hoger waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd door uw klant.

Slagen wij er niet in om uw vordering of factuur te incasseren, dan kost ons buitengerechtelijke optreden u helemaal niets. 100% No Cure No Pay dus! Wij dragen in dat geval het risico van het mislukken van onze incasso. En, indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

100% Uitbetaling Factuur

U bent bij Juridisch Incassokantoor Geldrop verzekerd van een volledige uitbetaling van de hoofdsom in geval wij succesvol incasseren. Wel dient u onze BTW-kosten te voldoen, maar deze krijgt u van de Belastingdienst achteraf weer terug. Bent u geen BTW-ondernemer? Dan worden onze BTW-kosten direct door uw debiteur voldaan.

Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

Gerechtelijke Incasso

Voor Procederenvragen wij eerst uw uitdrukkelijke instemming indien uw vordering lager is dan 10.000,-.

Op deze wijze kunt u na afloop van de minnelijke incasso zelf afwegen of u een gerechtelijke procedure wenst te starten.

Bij vorderingen vanaf € 10.000,- geeft u ons automatisch opdracht namens u te procederen indien nodig. Het komt zelden voor dat bij zulke hoge vorderingen door opdrachtgevers eigenhandig wordt afgezien van gerechtelijke incasso. Wegschrijven van zodanig verlies is normaliter geen optie.

Transparante Werkwijze

Juridisch Incassokantoor Geldrop streeft als Incassobureau volledige transparantie in haar tarieven na. Wij doorbreken de ondoorzichtige kostenstructuren die incasso-advocaten, deurwaarders en incassobureau’s er vaak op na houden.

Bij Juridisch Incassokantoor Geldrop wordt u niet geconfronteerd met dossierkosten, opstartkosten, verplicht abonnement of andersoortige verplichtingen.

Incassobureau Bergeijk