Ik heb een schuld

Ik heb een schuld

Benader Incassobureau

Heeft u een aanmaning/incassobrief ontvangen voor een openstaande schuld en kunt u het bedrag niet ineens betalen? Of zijn er redenen waarom u niet wilt betalen? Loop er niet voor weg, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij luisteren naar u en helpen u graag verder!

Ik wil een betalingsregeling

Wilt u betalen, maar kunt u niet in één keer betalen? Dan denken we graag met u mee over een betalingsregeling die bij u past. We houden hierbij rekening met de hoogte van de vordering en uw persoonlijke situatie. U kunt uw verzoek tot gespreide betaling indienen per mail.

Mijn rekening is verhoogd met incassokosten, waarom?

Heeft u een betalingsachterstand bij een onderneming? Dan krijgt u vaak eerst een betalingsherinnering. U hoeft dan, behalve het openstaande bedrag, nog niets extra’s te betalen. Soms volgt een tweede herinnering, vergezeld met administratiekosten. In een betalingsherinnering staat dat u nog 14 dagen heeft om het geld over te maken.

Doet u dat niet, of betaalt u maar een deel, dan moet u na die 14 dagen incassokosten betalen. De hoogte van die kosten is vastgelegd in de Wet Incassokosten (WIK). In deze wet staat wanneer een bedrijf incassokosten mag rekenen, wat de maximale kosten zijn en hoe het bedrijf klanten hierover moet informeren.