Deurwaarder Inschakelen

Deurwaarder Inschakelen?

Toch liever een incassobureau!

Zoekt U een Deurwaarder om uw vordering te laten incasseren? Denk dan ook aan een Full Service Incassobureau.

Juridisch Incassokantoor Geldrop kan uw incasso van A tot Z verzorgen: van start tot en met procederen bij de rechter. Wij schakelen een deurwaarder pas in met uw uitdrukkelijke akkoord en als laatste redmiddel. Zo loopt u het minste risico op kosten en afbreuk-risico’s. Bij deurwaarders betaalt u direct provisie en allerhande administratieve kosten. Deze kosten kunt u voorkomen.

Juridisch Incassokantoor Geldrop is groot-afnemer van deurwaarders. Anders geformuleerd: wij brengen de incasso-zaken in grote hoeveelheden naar deurwaarders. Dat biedt voordelen voor U.

Zo zien wij er op toe dat een gerechtelijke incasso effectief doorlopen wordt. Geen onnodige, kansloze of kostbare dwangmiddelen, maar de meest opportune maatregelen. Daar staan wij voor. Bovendien controleren wij de facturen van deurwaarders. Tot slot bedingen wij ook korting in gerechtelijke incasso’s. Dus waarom direct voor een deurwaarder betalen als uw start ook gratis en voordeliger kan zijn?

Deurwaarder Inschakelen

Vast Stappenplan

Hoewel iedere zaak uniek is, durven wij u een vast stappenplan te presenteren op basis waarvan wij in de buitengerechtelijke fase incasseren. Gebleken is dat in 87% van de gevallen direct door debiteuren betaald wordt. Tellen we daar betalingen via de constructie van gespreide betaling bij op dan komen wij uit op 93% geslaagde incasso.

No Cure No Pay Incasso

Juridisch Incassokantoor Geldrop werkt 100% No Cure No Pay. Het dient bij onze No Cure No Pay-service te gaan om een binnenlandse vordering dan wel factuur ten bedrage van € 250,- en hoger en waartegen geen juridisch verweer wordt gevoerd.

Slagen wij er niet in om uw vordering buitengerechtelijk te incasseren, dan kost ons optreden u helemaal niets. Un kunt kosteloos de incasso stopzetten. Wij dragen in dat geval het risicovan het mislukken van de buitengerechtelijke incasso.

En, Indien uw debiteur ons volledig betaalt, kosten wij ook niets. U betaalt in tegenstelling tot Deurwaarders bij ons geen provisie.U begrijpt dat wij hierdoor zeer gemotiveerd zijn om voor u succes te boeken.

>> Incasso Indienen <<

Gerechtelijke Incasso

Voor gerechtelijke Incasso vragen wij eerst uw uitdrukkelijke instemming indien uw vordering lager is dan 10.000,-. U wordt dus altijd vooraf geconsulteerd en voorzien van een heldere kosten-indicatie. Op deze wijze kunt u na afloop van de minnelijke incasso zelf afwegen of meteen gerechtelijke procedure wenst te starten.

Bij vorderingen vanaf € 10.000,- geeft u ons automatisch opdracht namens u te procederen indien nodig. Het komt overigens zelden voor dat bij zulke hoge vorderingen door opdrachtgevers eigenhandig wordt afgezien van gerechtelijke incasso indien blijkt dat buitengerechtelijke incasso niet het gewenste resultaat heeft bewerkstelligd. Wegschrijven van zodanig verlies is normaliter geen optie.

Landelijke Dekking

Als No Cure No Pay Incassobureau kunnen wij iedere binnenlandse vordering incasseren. Daartoe werken wij nauw samen met uiteenlopende specialisten, waaronder deurwaarders, recherchekantoren, advocaten en juristenkantoren.

Online Incasso

Wij willen u als druk ondernemer graag bevrijden van alle administratieve en onnodige rompslomp.  Daarom kunt u uw factuur of vordering online overdragen. 

Een afschrift van uw factuur of vordering, voorzien van persoonlijke gegevens zijn voldoende om met uw buitengerechtelijke incasso tegen No Cure No Pay formule aan de slag te gaan. Wij controleren uw aanvraag op juistheid en volledigheid en gaan na goedkeuring direct voor u aan de slag.

Deurwaarder Inschakelen

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op.
Bel 040 – 7800 963 of vul het Contactformulier in voor een Terugbelverzoek.
 

Algemene Voorwaarden | No Cure No Pay Voorwaarden | Betaalsituaties | Voorbeeldbrieven | Tips Onbetaalde Factuur | Vraag & Antwoord